Ce i-a făcut Vlăduța Lupău soțului său, după scandalul cu Armin Nicoară. Adi Rus, pus în fața faptului împlinit!

Publicat: 12/02/2020 | 14:57

În urmă cu scurt timp, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA vă spunea, în exclusivitate, faptul că între Vlăduța Lupău și saxofonistul Armin Nicoară ar fi existat mai mult decât o legătură profesională. Acum, cântăreața i-a făcut soțului său o surpriză de zile mari, la care acesta nu se aștepta. 

Vlăduța Lupău, supranumită regina Youtube-ului l-a pus pe Adi Rus în fața faptului împlinit. Nu, nu mai este vorba de niciun amantlâc și nici vorbă de vreun scandal. Adi Rus își serbează azi ziua de naștere, lucru ce a făcut-o pe Vlăduța Lupău să apeleze la surpriză de zile mari pentru bărbatul iubit. Cântăreața a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ei doi, dar și un mesaj emoționant, care a reușit să-l impresioneze pe fostul portar de la CFR Cluj.

„De ziua ta, eu îți ofer dragostea ♾ DRAGOSTEA! ❤️
La mulți ani iubitule!” a scris Vlăduța Lupău, în dreptul imaginii postate.

Și, pentru că este cântăreață, Vlăduța Lupău s-a gândit să-i facă soțului său și o surpriză muzicală, așa că a lansat o melodie de dragoste, pe care i-o dedică și își dorește ca aceasta să ajungă cât mai repede la inimile fanilor săi.

Adi Rus și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

La un moment dat, despre Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, nu s-au spus prea multe lucruri pozitive. Se pare că portarul de la CFR Cluj și-a cam lăsat cariera pe locul 2 și s-a axat mai mult pe cariera soției sale. În urmă cu doar câteva zile, Adrian Rus a anunțat că și-a reziliat contractul cu formația din Gruia.

„Mulțumesc, CFR CLUJ pentru toate clipele frumoase petrecute în acești 2 ani și jumătate! Mulțumesc pentru cele 2 titluri de campion și o supercupă a României!
Mulțumesc pentru debutul în LIGA 1 la echipa campioană!
Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și neacordat!
Multă baftă tuturor colegilor în continuare!” a scris soțul Vlăduței Lupău, pe contul său de Instagram.