Ce i-a făcut George Burcea soției Andreea Bălan, înainte să fie prins drogat la volan. Poliția a intervenit de urgență!

Publicat: 27/02/2020 | 09:36

Ies la iveală detalii șocante din cuplul Bălan-Burcea. Se pare că ziua de 21 februarie a fost una de coșmar pentru Andreea Bălan, căci înainte ca soțul ei să fie prins drogat cu cocaină la volan, Burcea a iscat un scandal monstru la ei acasă și a fost nevoie de intervenția poliției. 

Necazurile din viața Andreei Bălan par infinite în ultima perioadă. În ziua în care George Burcea a fost prins drogat cu cocaină la volan, pe o stradă din Voluntari, acasă la cei doi a avut loc un scandal monstru, chiar înainte de incidentul care a șocat pe toată lumea. Potrivit informațiilor scoase la iveală de wowbiz.ro, soțul Andreei Bălan a fost săltat de polițiști, din cauza scandalului pe care l-a provocat în casă.

Ajuns la secția de poliție, George Burcea a dat câteva declarații și a fost lăsat să plece acasă, pentru că polițiștilor nu li s-a părut că ar fi ceva în neregulă cu acesta. Câteva ore mai târziu, soțul Andreei Bălan vizita din nou secția de poliție, după ce oamenii legii l-au prins în trafic, în timp ce conducea sub influența cocainei. Sursa citată mai informează că de mai bine de o săptămână, Burcea nu mai locuiește în aceeași casă cu soția și fiicele sale.

Vă reamintim că în ziua de 21 februarie, George Burcea a fost oprit de Poliția Rutieră și depistat cu cocaină în organism, în urma testelor efectuate. „Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină”, arăta IPJ Ilfov. Pe seama acestui subiect, Andreea Bălan nu a făcut, încă, nicio declarație.