Ce i-a cerut Nicolae Guță unei femei în timpul unei partide de amor. “Știa că sunt nebună după el și mi-a…” Ce a urmat este, de-a dreptul, surprinzător

Publicat: 26/04/2020 | 11:35

Nicolae Guță a fost un adevărat crai, iar din relațile pe care le-a avut au rezultat nu mai puțin de 12 copii. Nina, o fostă iubită de-a celebrului manelist, a povestit, în cadrul unui interviu, ce i-a cerut acesta în timpul unei partide de amor. La momentul respectiv, femeia a rămas fără cuvinte pentru că nu se aștepta la o astfel de doleanță din partea artistului, mai ales că nu aveau o legătură amoroasă de mult timp.

VEZI AICI: TRAUMA TRĂITĂ DE NICOLAE GUȚĂ. MANELISTUL A FĂCUT DEZVĂLUIREA: ”AM ZIS ”

Relația cu el nu a fost de lungă durată, dar a fost superb alături de el, m-am simțit foarte bine. Este o persoană foarte faină, iar după despărțire am decis ambii să rămânem amici. Nu am obținut niciun ban în urma relației, așa cum s-a speculat în presă, nu este adevărat așa ceva. El e o persoană foarte grijulie și sinceră, m-am convins cât de mult a ținut la mine. Presa scria că ne-am cunoscut la un concert, însă nu e adevărat. Ne-am cunoscut pe rețelele de socializare, el a început discuția, am vorbit o perioadă și apoi ne-am văzut.

CITEȘTE ȘI: S-A DESLUȘIT MISTERUL! DE CE ȘI-A TATUAT NICOLAE GUȚĂ NUMELE GREȘIT PE FRUNTE

M-am simţit super cu el în dormitor! Ştie cum să cucerească o femeie cu vorbe dulci, ştie ce să facă în pat! Îmi zicea că mă iubeşte fiindcă ştia că sunt nebună după el! Mi-a cerut să îi fac un copil”, a dezvăluit Nina, una dintre fostele iubite ale manelistului, potrivit wowbiz.ro.

“Când mă îndrăgostesc, nu mai țin cont de nimic!”

În prezent, Nicolae Guță este căsătorit cu Cristina, cei doi având și un băiețel, Eden Nicolae, practic cel mai mic moștenitor al manelistului.

VEZI AICI: INCREDIBIL! CÂTE CLASE ARE NICOLAE GUȚĂ. CE NOTE A LUAT LA ROMÂNĂ ȘI MATEMATICĂ

Eu când mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc nebunește, nu mai țin cont de nimic. Totul sau nimic. Succes am avut la gagici de când munceam cu târnăcopul și lopata. Nu am căutat niciodată să caut atenția publicului sau a televiziunilor cu relațiile mele, pe mine m-a interesat mereu să fiu liniștit, să mă dedic acelei persoane, când facem dragoste, să facem dragoste, să te implici cu sufletul”, a spus îndrăgitul manelist în urmă cu ceva timp.