Ce i-a cerut Anamaria Prodan lui Abi Talent, când au luat masa împreună: „Nu știu dacă are curaj”

Publicat: 24/02/2020 | 08:35

În urmă cu doar câteva săptămâni, Abi Talent s-a lăudat pe contul lui de Instagram cu o fotografie care nu mai are nevoie de cuvinte: el, la masă alături de nimeni alta decât Anamaria Prodan, dar și în compania mai multor oameni influenți. Se pare că sexy impresara i-a cerut o mare favoare lui Abi Talent, iar regele României nu a avut cum să o refuze pe vedetă. 

În seara în care Abi Talent a ieșit pentru a lua masa în compania Anamariei Prodan, se pare că impresara nu a stat pe gânduri și, știindu-l atât de talentat pe fenomenul muzicii trap de la noi, i-a mărturisit că și fiul ei, Bebeto, cântă prin casă. Mai mult, impresara i-a mărturisit lui Abi că este curioasă să vadă dacă și micuțul Reghe Jr. ar putea să facă trap.

„Uitați-vă la mine cum îi cer un favor unui copil celebru”, a spus Anamaria Prodan, către Abi Talent.

„Orice, doamnă!”, a răspuns Abi, extrem de manierat și curios să vadă ce anume îi cere vedeta.

„Dacă voi cântați, eu vreau să văd dacă fiul meu poate să facă chestia asta. Fiul meu cântă de rupe! Nu știu dacă are curaj, dar poate dacă vă vede pe voi…Nu știu dacă fiul meu poate să facă genul ăsta de muzică, e o chestie vorbită la voi, nu?”, a mai spus impresara.

„Oricine poate să facă asta – trap. În stilul ăsta contează mai mult atitudinea, vorbele” a mai spus Abi Talent, extrem de sigur pe el.

De când a apărut pe piața muzicală, Abi Talent a devenit un adevărat fenomen. Artistul de numai 18 ani a cunoscut succesul odată cu lansarea melodiei „Papuci Gucci”, care a ajuns numărul 1 în trendingul de pe Youtube și a fost fredonată luni întregi de către noua generație. Chiar dacă nu are la activ prea multe melodii, Abi Talent se bucură din plin de admirația fanilor săi, care în consideră cu adevărat un rege al muzicii trap.