Ce gest a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman la scurt timp după ce s-au împăcat. Vedeta a rămas impresionată. “Eu doar am…”

Publicat: 31/03/2020 | 11:42

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu. Cei doi au decis să lasă în urmă neînțelegerile din trecut și să mai acorde o șansă relației, mai ales că au și o fiică împreună, Isabela. Recent, tânărul a dorit să-și surprindă partenera de viață și a reușit de minune.

VEZI AICI: OANA ROMAN, FOTOMODEL ÎN PLOIEŞTI! CUM APARE VEDETA PE PANOURILE PUBLICITARE DIN ORAŞ

Marius Elisei i-a pregătit Oanei Roman o porție delicioasă de paste, dar vedeta s-a mulțumit doar să guste pentru că urmează o dietă, care să o ajute să slăbească și mai mult.

Marius a gătit următoarele. Eu doar am gustat. Continui dieta”, a spus Oana Roman în dreptul fotografiei cu pastele preparate de Marius Elisei.

NU RATA: A RĂMAS FĂRĂ JOB, DAR ȘI FĂRĂ CURENT. IZOLATĂ ÎN CASĂ, OANA ROMAN E FOC ȘI PARĂ: ”AȚI GĂSIT UN MOMENT PERFECT PENTRU A TĂIA CURENTUL”

Dieta pe care o urmează Oana Roman

Recent, Oana Roman a vorbit inclusiv dieta pe care o urmează și care a ajutat-o să slăbească spectaculos în ultimele luni. “Începusem de anul trecut, din februarie, dar acum în toamnă am făcut proceduri și dietă susținut. Nu simt că am mai puțină energie. Dacă asiguri necesarul de proteine și vitamine și te hidratezi îndeajuns ai super energie. Ajută să mănânci nuci, migdale, caju, dar nu în cantități mari. Din dieta mea nu lipsesc cafeaua, apa, ciorba. Nu mănânc mereu același lucru. Evit să mănânc paste, pâine albă, lucruri prăjite în ulei. Mai mănânc câte o înghețată sau un pic de ciocolată. Altfel, consum des supe, ciorbe, fripturi, pește, fructe de mare, mere, citrice”, a declarat Oana Roman.