Ce fotografie i-a trimis Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan în miez de noapte

Publicat: 06/03/2020 | 14:16

În ultima perioadă, relaţia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost intens urmărită, atât de presă, cât şi de fanii celor doi. Și dacă răutăcioşii spuneau că cei doi nu mai formează un cuplu şi sunt despărţiţi de ceva vreme, ei bine, impresara arată exact contrariul. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE BĂRBATUL DIN SPATELE FOTOGRAFIILOR CU ANAMARIA PRODAN CARE SE VIRALIZEAZĂ INSTANT)

În momentul de față, Laurențiu Reghecampf se află în Dubai, iar Anamaria Prodan în România. Impresara filmează pentru noi episoade la reality show-ul ”Prodanca și Reghe. Prețul succesului”. Cei doi, însă, păstrează în permanență legătura, iar în miez de noapte, antrenorul i-a trimis o fotografie soției sale.

În imagine, Laurențiu Reghecampf apare alături de pisica lor. Impresara a publicat fotografia pe contul ei de Instagram.

”Noapte buna va spun băieții mei ❤️ #goodnight???? #enzo #mycat #hubbylove”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ)