Ce fel de relație a avut Ciprian Marica cu Lavinia Pîrva? Adevărul a ieșit la iveală

Publicat: 26/04/2021 | 09:35

Este bine știut faptul că Ciprian Marica a fost un adevărat crai de Dorobanți, iar prin patul lui au trecut zeci de domnișoare cunoscute sau mai puțin cunoscute. Gina Pistol, Ilinca Vandici, Ana Muntean, soția lui Florin Muntean și lista poate continua. Ceea ce nu s-a știut până acum, e faptul că între fostul fotbalist și soția lui Ștefan Bănică există o legătură. 

La o căutare mai atentă pe internet, poți da de o fotografie „de colecție”în care Ciprian Marica și Ianis Zicu apar alături de Lavina Pârva & Doinița Văleanu, componentele Trupei Spicy.

Totul se întâmpla după ce acestea cântaseră la o petrecere – în anul 2004, luna aprilie -, iar Marica și Zicu nu au ezitat să imortalizeze momentul de neuitat. În plus,  gurile rele s-au grăbit să afirme că după fotografia făcută, cei patru ar fi ieșit la întâlnire.

CITEȘTE ȘI ILINCA VANDICI A DEZVĂLUIT CUM A FOST ÎNȘELATĂ DE CIPRIAN MARICA: ”AFLAM DE INFIDELITATEA LUI!”

Ciprian Marica, relație cu năbădăi cu Gina Pistol

În 2009, Ciprian Marica și Gina Pistol au trăit o scurtă poveste de dragoste.  La vremea respectivă, fostul fotbalist juca în Germania. Prezentatoarea TV i-ar fi făcut mai multe vizite lui Ciprian Marica, în ciuda faptului că nu a recunoscut niciodată relația dintre ea și el:

”Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun ‘La mulți ani’, dacă este ziua mea face și el la fel”, spunea, atunci, Gina Pistol.

Relația celor doi n-a durat, însă, iar în ciuda sacrificiilor făcute… Gina Pistol a decis să rămână în Capitală și să se axeze pe viața profesională. Se pare că fostul fotbalist nu ar fi avut gânduri serioase în ceea ce o privea pe blondină.

VEZI ȘI SOȚIA LUI CIPRIAN MARICA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT! ÎNTR-O ȚINUTĂ SUPER-MULATĂ, SEXOASA BLONDĂ ȘI-A PĂSTRAT CALMUL ȘI A COMPLETAT “AMIABILA” DIRECT PE PORTBAGAJ

Sursă foto: