Ce favoriți are Gabriela Duban în show-ul “Survivor România”. “Aș minți dacă aș spune că…”

Publicat: 06/05/2020 | 11:12

Deși a trecut mai bine de o lună de când a părăsit “Survivor România”, Grațiela Duban este conectată la tot ce se întâmplă în cadrul show-ului, pe care îl urmărește cu sufletul la gură. Între timp, și-a ales și câțiva favoriți la câștigarea concursului, pe care îi susține necondiționat din fața televizorului.

VEZI AICI: MOTIVUL PENTRU CARE GRAȚIELA DUBAN A PĂRĂSIT “SURVIVOR ROMÂNIA”. ARTISTA A FĂCUT TOTUL PUBLIC, PE FACEBOOK. “UN JOC PERVERS!”

Îl susțin pe Cezar, îl susțin și pe Ghiță, o susțin și pe Emy. Cineva strigă: Și atât! Aș minți dacă aș spune că susțin o persoană pe care nu o susțin. Am încercat să fiu corectă cât am putut. Sper să câștige un Faimos care să fi îndeplinit toate cerințele unui survivor”, a declarat Grațiela Duban.

La un moment dat, vedeta și-a adus aminte de momentele mai puțin plăcute prin care a trecut cât timp s-a aflat în Republica Dominicană. Eu acolo nu am simțit că sunt rea. Am încercat să fie totul corect. Acolo nu te saturi niciodată de mâncare. Acolo, fiecare bob de orez, fiecare pastă contează”, a mai spus soția lui Andrei Duban.

VEZI AICI: ELIMINATĂ DE LA “SURVIVOR ROMÂNIA”, GRAȚIELA DUBAN A REVENIT ÎN ȚARĂ. “LUMEA PE CARE AM LĂSAT-O, AM REGĂSIT-O CU FUNDUL ÎN SUS!” CUM AU SURPRINS-O SOȚUL ȘI FIUL

Ce a declarat Grațiela Duban imediat după ce a fost eliminată

“O parte din sufletul meu este melancolic pentru ce las în urmă. Las o parte din mine pe insula Survivor. Cel mai mult și mai mult îmi va fi dor de emoțile de a vedea traseul. Primul lucru pe care îl voi face când voi ajunge acasă va fi să îmi țin strâns în brațe copilul și sotul”, a spus Grațiela Duban în martie, imediat după ce a fost eliminată din concurs.

CITEȘTE ȘI: GRAȚIELA DUBAN A RUPT TĂCEREA, LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE A FOST ELIMINATĂ DE LA “SURVIVOR ROMÂNIA”. FOȘTII COLEGI DIN ECHIPA “FAIMOȘILOR”, LUAȚI LA ȚINTĂ: “ÎN MOMENTUL ÎN CARE AM PLECAT, AU CĂZUT MULTE MĂȘTI!”