Ce făcea Jador, în timp ce Simina își boteza copilul. Dovada că nu-l mai interesează de fosta iubită

Publicat: 21/06/2020 | 15:22

Sâmbătă, Simina Loica și Alexandru Zănoagă și-au botezat băiețelul, pe micuțul Dominic. Deși la marele eveniment au participat numeroase persoane din casa Puterea Dragostei, invitația nu a ajuns, însă, și la Jador. 

Jador și Simina s-au iubit cu patos, însă acum, viețile fiecăruia dintre ei sunt diferite. Ea s-a cuplat cu Alex Zănoagă, fratele lui George Zănoagă de la Insula Iubirii, iar după numai câteva luni, a rămas însărcinată. Pe de altă parte, Jador a rămas burlac și își ocupă timpul cu activitățile sale preferate.

NU RATA – CARE ESTE NUMELE REAL AL LUI JADOR. CE SCRIE ÎN BULETINUL ARTISTULUI

Jador nu a fost invitat la botez

Așa cum vă spuneam, Simina și Alex au invitat la botezul fiului lor mai multe persoane din casa Puterea Dragostei: Raluca Munte, Raju, Iancu Sterp, Alex Bobicioiu, sunt doar câțiva dintre foștii lor colegi de emisiune, care le-au fost alături într-o zi atât de specială.

Deși fanii emisiunii se așteptau ca Jador să fie și el invitat la botez, ei bine, nu s-a întâmplat acest lucru. În timp ce Simina își boteza copilul, Jador se afla la sală, acolo unde se antrena din greu și nu părea prea interesat de lucrurile care se întâmplă acum în viața fostei sale iubite.

CITEȘTE ȘI – MOTIVUL PENTRU CARE JADOR ȘI MARIO FRESH AU FOST RUPȚI CU BĂTAIA PE LITORAL. “AM VENIT SĂ DĂM LEGEA!”

Jador a fost extrem de îndrăgostit de Simina. În casa Puterea Dragostei, între cei doi au avut loc mai multe momente de apropiere, însă nu a fost să fie! După ce Simina s-a cuplat cu tatăl copilului său, Alex Zănoagă, Jador s-a filmat în fața unui televizor, în timp ce asculta o melodie tristă și stătea cu un pahar de alcool în mână, pesemne că a suferit extrem de mult din cauza faptului că între el și Simina nu s-a legat o poveste de iubire.