Ce făcea Culiță Sterp, în timp ce Carmen de la Sălciua era la spital. Artistul a făcut totul public!

Publicat: 11/02/2020 | 13:44

Zilele trecute, Carmen de la Sălciua a fost nevoită să anuleze un eveniment important, din cauza problemelor de sănătate. Cu toate acestea, artista le-a transmis fanilor săi că totul este în ordine și nu au motive să se îngrijoreze pentru ea. Cu siguranță toată lumea se întreabă ce anume făcea Culiță Sterp, în tot acest timp. Ei bine, vă spunem noi!

Carmen de la Sălciua a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate. Cântăreața i-a anunțat, totuși, pe fanii săi că totul este în ordine și, dacă se va putea, dorește reprogramarea evenimentului pe care nu a putut să-l onoreze. Întrebarea de pe buzele tuturor este, desigur, ce făcea Culiță Sterp, în tot acest timp.

Ei bine, Culiță Sterp își onora evenimentele și, mai mult de atât, se bucura de un succes răsunător! Cântărețul a ajuns numărul 1 în trendingul de pe Youtube cu cea mai nouă melodie pe care a lansat-o și a ținut să împărtășească bucuria cu fanii săi de pe rețelele de socializare. „Locul 1 Youtube România! ???????????? Vă mulțumesc din suflet oameni buni, pentru toată susținerea voastră! ❤️” a scris Culiță, în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe Instagramul său.

Carmen de la Sălciua, mesaj pentru fani, după ce a ajuns la spital

La numai câteva zile de când a ajuns pe mâna medicilor, Carmen de la Sălciua le-a transmis fanilor săi că totul este în ordine și nu au motive să se îngrijoreze. Cu toate acestea, artista a menționat faptul că se află sub tratament medicamentos.

„Bună ziua la toată lumea! Vreau să fac acest filmuleţ în semn de recunoştinţă şi de mulţumire faţă de cei care îmi trimiteţi foarte multe mesaje pe reţelele de socializare. Starea mea de sănătate este una mai… bună. Doctorii mi-au prescris o reţetă alături de foarte multă odihnă. mi cer scuze că nu am putut ajunge la eveniment. Vreau să reprogramăm, dacă se poate, acest eveniment undeva prin toamnă sau atunci când vom fi disponibile ambele părţi. Doamne ajută la toată lumea şi multă sănătate! Vă mulţumesc încă o dată pentru tot!” a fost mesajul transmis de Carmen de la Sălciua, pe Instagramul său.