Ce face Vulpița cu puțin timp înainte de a naște! Fanii ei au aplaudat-o

Publicat: 18/04/2021 | 09:32

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, după aparițiile la TV, este aproape de a deveni mama pentru a doua oară. S-a retras din lumina reflectoarelor, suspină după ele, la fel și fanii ei, dar viața merge înainte.

Ce face însă Vulpița chiar înainte de a aduce pe lume al doilea copil? Fanii ei au fost bucuroși să vadă că a rămas o bună gospodină. Vulpița le-a arătat admiratorilor că știe să facă niște clătite de te lingi pe degete. (CITEȘTE ȘI: VULPIȚA ȘI-A LUAT ROLUL DE MAMĂ ÎN SERIOS! IMAGINI EMOȚIONANTE ALĂTURI DE FIICA EI)

În urmă cu câteva zile, o admiratoare a tinerei din Blăgești a reușit să o pozeze pe soția lui Viorel Stegaru ținându-și fetița de mână în timp ce cară o plasă în cealaltă. Venea de la cumpărături Nu a uitat de treburile gospodărești, mai mult, urma să pregătească desertul: clătite! A și postat un InstaStory în care arată ce a ieșit!

Ce face Vulpița cu puțin timp înainte de a naște! Fanii ei au aplaudat-o

Soția lui Viorel Stegaru se pregătește să nască și să aducă pe lume al doilea copil al cuplului. Va fi băiețel și îl va chema Radu. Cei doi mai au împreună o fetiță,Aceștia mai au împreună o feiță, care va împlini cinci ani.

Veronica Stegaru avea să devină vedetă la TV după o telenovela a vieții ei alături de Viorel. Avea să fie pusă la zid, la un moment dat, după ce au apărut imagini cu ea și cu un tânăr făcând sex. Mai mult, s-a zvonit că Viorel nu ar fi tatăl fetiței. De asemenea, părinții lui Viorel Stegaru au venit cu fel și fel de acuzații la adresa nurorii lor. (NU RATA: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU PROFILUL DE INSTAGRAM AL LUI VIOREL STEGARU, DUPĂ ÎNTOARCEREA ÎN BLĂGEȘTI)

Nu e mai puțin adevărat că Vulpița și Viorel aveau să se lanseze și în muzică, lansând câteva piese de succes cu milioane de vizualizări pe YouTube. Vulpița și Viorel au luat tot felul de cursuri, au mers în vizită la Parlament, au încercat tot felul de locuri de muncă, s-au descurcat în București cu 50 de lei, au luat lecții de română.

S-au retras, până la urmă, la Blăgești, județul Vaslui, acolo unde își duceau traiul înainte de a deveni celebri.

Sursa foto: Instagram