Ce face Mukinka Chibanga cu cei 20.000 de euro primiți de la Antena 1. Câștigătorul iUmor nu vrea să îi doneze

Publicat: 19/12/2019 | 10:18
Mukinka Chibanga a câştigat marea finală a sezonului şapte „iUmor“ şi marele premiu în valoare de 20.000 euro. Tânărul a impresionat juriul şi telespectatorii cu numărul său de stand up comedy, în care a prezentat într-o manieră amuzantă tradiţiile şi obiceiurile românilor, dar şi originile sale africane.
Dacă Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor, sezonul șase, cea care a imitat-o pe Viorica Dăncilă, donat banii lui Vasi Borcan, un alt finalist, aflat în scaunul cu rotile, Mukinka nu intenționează să facă același lucru, vrea să îi strângă pentru când vine pe lume fetița lui.

Atât eu cât și soția mea gândim pe termen lung. Eu chiar am întrebat-o: «Și dacă voi câștiga, ce facem cu banii?» Am hotărât să punem banii deoparte, avem și o casă și am vrea să terminăm cu toate achizițiile, dar mai ales pentru fetița noastră care urmează să se nască în ianuarie. De la 19 ani mă gândeam că îmi doresc sa fiu tată, iar acum în sfârșit a venit momentul. Sunt foarte fericit! Mă bucur că o să fie fată, asta mi-am și dorit. Parcă îmi doream atât de mult, încât am zis că sigur o să fie băiat! (râde)”, a declarat Mukinka pentru Click.ro.

Cine e de fapt Mukinka Chibanga

Originar din Zambia, Mukinka Chibanga a avut o copilărie fericită. Îndrăgostit de țara noastră, dar și de soția lui, româncă, care urmează să îi dăruiască un copil, Mukinka este extraordinar de fericit cu alegerea de a rămâne aici.

„Mi s-a spus întotdeauna că sunt amuzant, dar mai ales când am ajuns în România, prietenii mei îmi spuneau des că ar trebui să încerc să fac stand-up. De 4 ani mă tot gândeam dacă să încerc. Și până la urmă am încercat la o seară de comedie British din centrul vechi, unde am văzut că și românilor le plac glumele mele. După asta, un alt comediant de la Bristish night m-a invitat să merg la The Fool să încerc la un open mic. Restul e istorie.

Am avut o copilărie foarte frumoasă în Zambia, am amintiri foarte frumoase de acolo. Când ne-am mutat în Belgia a fost o schimbare foarte mare pentru mine din cauza diferențelor culturale. Belgienii erau foarte punctuali, mai reci și mai puțin prietenoși față de cum eram eu obișnuit în Zambia. Dar m-am adaptat foarte repede deoarece am văzut multe beneficii în felul lor de a fi și cultura lor, și am luat de la ei ce mi s-a potrivit mai bine. Ultima dată am fost în Zambia acum 7 ani.

Am venit în România din curiozitate, am vrut să experimentez o altă țară pentru câteva luni. Dar mi-a plăcut România așa de mult încât am tot amânat plecarea, apoi la un moment dat mi-am dat seama că aici mă simt cel mai mult acasă, așa că am rămas. După ce am decis că România e noua mea casă, am cunoscut-o și pe soția mea. Acum, după un an și jumătate de la nuntă, așteptăm și primul nostru copil.

În multe situații am fost singura persoană de culoare, și m-am folosit de umor să mă integrez și să îmi fac prieteni. Un moment a fost când am cunoscut-o pe soția mea, și prin faptul că am făcut-o sa râdă am convins-o să iasă cu mine în oraș”, a povestit câștigătorul iUmor, potrivit a1.ro.