Ce face Mirela Vaida înainte de a intra în direct. Fanii au reacționat imediat

Publicat: 09/12/2019 | 16:53

Ce face Mirela Vaida înainte de a intra în direct. Fanii au reacționat imediat atunci când au văzut obiceiul prezentatoarei TV. 

Mirela Vaida știe foarte bine cum să se împartă între carieră și viața personală. Înainte de a intra în direct, în platoul emisiunii ”Acces Direct”, prezentatoarea TV petrece timp cu copiii ei. Mirela Vaida a profitat de timpul liber și a ieșit, astăzi, cu mezinul familiei la o plimbare, în Snagov. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA A LĂMURIT MISTERULUI FOTOGRAFIEI ÎN CARE APARE GOALĂ ÎN CADĂ. “SOȚUL MEU ERA PLECAT ȘI…” CINE A POZAT-O ÎN RESPECTIVA IPOSTAZĂ)

„Vine, vine primavara?? ???? #mirelavaida #monday #sunnyday #family #tudor#momof3 #home”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Fiul cel mic al Mirelei Vaida

„Un îngeraş la plajă!:))❤️”, ”Ohhhh, ce frumuseţe!”, ”Vai ce copilaș scump aveţi, doamnă. Să vă trăiască”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Care a fost primul job al Mirelei Vaida

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, dar puțini sunt cei care știu că vedeta a fost prinsă în mrejele televiziunii pe când era studentă la Facultatea de Drept. Mirela Vaida stătea în cămin și era în anul doi de facultate atunci când a fost chemată să dea probe pentru a fi reporter. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ARTISTUL CU CARE S-A IUBIT MIRELA VAIDA, ÎNAINTE SĂ-L CUNOASCĂ PE ACTUALUL SOŢ)

”În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate.

Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a mărturisit Mirela Vaida pentru okmagazine.ro.