Ce face Mirela Vaida după ce scapă de Vulpița? ”Mi-o dă în fiecare duminică!”

Publicat: 26/06/2020 | 13:36

Mirela Vaida a făcut un adevărat reality-show cu Vulpița și Viorel, a căror poveste a ”preluat-o” prin ianuarie, anul acesta. În scrurt timp, rating-ul s-a dus tare în sus. Sigur, au existat și controverse, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) lovind de multe ori cu amenzi pe ”Acces Direct”, de la Antena 1. Departe de aceste probleme, ce face Mirela Vaida în weekend, după ce scapă de Vulpița? 

CITEȘTE ȘI: NU NUMAI VULPIȚA-I DĂ DURERI DE CAP! CE A PĂȚIT MIRELA VAIDA DE LA ACCES DIRECT DIN CAUZA FUSTIȚEI

Ultima ispravă de la ”Acces Direct” s-a petrecut cu asistenta Emily Burghelea. Și-a dat demisia de la emisiunea de pe Antena 1, după ce a dezvăluit că Vulpița este bătută de soțul ei, Viorel. Vaida ar fi știut de acest aspect, nu a recunoscut și a lăsat emisiunea să curgă și să facă audiență. Cu lacrimi în ochi Emily și-a expus părerea, apoi a demisionat, Acum este în Grecia, în vacanță, unde se bucură din plin de vremea splendidă.

Ce face Mirela Vaida după ce scapă de Vulpița? ”Mi-o dă în fiecare duminică!”

Și Mirela Vaida are prețiosul ei timp liber când se delectează și uită de Vulpiță, Viorel, Acces Direct sau alte picanterii. Prezentatoarea a dezvăluit, de curând, că un bun prieten îi face cadou, în fiecare duminică, mașina, dar nu una oricare ci o frumusețe de Volkswagen broscuță. De culoare albastră și bine întreținută, Mirela se folosește de ea în fiecare duminică, pentru că vecinul ei este de treabă și i-o împrumută să dea o pedală.

I ???? retrocar!! Nu-i a mea, e a unui vecin! Dar mi-o împrumută în fiecare duminică, de plăcere!!”, a scris Mirela în dreptul fotografiei în care apare râzând lângă automobil. Într-o altă duminică, Mirela se destăinuia fanior ei de pe Instagram: ”Dimineți superbe cu miros de tei!!! Să aveți o Duminică frumoasă!!”, scrie Mirela Vaida în dreptul unei fotografii în care pare a adulmeca aerul cu iz de tei din grădina ei.