Ce face Leo de la Strehaia în plină pandemie de coronavirus: ”10.000 de euro câștigătorul și…”

Publicat: 13/04/2020 | 12:19

Distanțarea socială induce idei diverse, iar vedetele postează în mediul online tot felul de informații și imagini care demonstrează că atunci când stai între patru pereți începi să creionezi scenarii nenumărate. Divele ”urcă” pe paginile de socializare fotografii provocatoare sau unele în care vor să arate că sunt bune gospodine, iar bărbații, cum se mai spune, fac și ei ce pot.

Leo de la Strehaia s-a decis să își mărească numărul de urmăritori pe YouTube, așa că i-a venit ideea de a organiza o… tombolă. Provocarea îi  va incita pe mulți dintre cei care îl urmăresc pe Leo de la Strehaia, acesta anunțând că pune la bătaie un mare premiu în valoare de 10.000 de euro. Pe 10 octombrie va avea loc extragerea organizată de Leo, iar premiile constau și în 11 telefoane. Dar există o condiție – doritorii trebuie să se înscrie pe contul său de YouTube.

”Am lansat cea mai noua provocare pentru voi! Hai sa iesim din pandemie cu un premiu pe masura! Dupa ce veți îndepliniți aceste conditii, intrați automat in marea extragere. Pe data de 10 Octombrie 2020 voi alege 20 de concurenți care vor primii cate un iphone 11 pro max si marele norocos care va beneficia de premiul ce consta in 10000 €! Succes dragii mei!”a fost anunțul făcut de Leo de la Strehaia pe contul său de YouTube.

(CITEȘTE ȘI: L-AU ARESTAT LA MIEZUL NOPȚII. LEO DE LA STREHAIA, ÎN STARE DE ȘOC)

Leo de la Strehaia

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. ”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-a furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat. A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

(VEZI ȘI AICI: EA ESTE DANSATOAREA DE 22 DE ANI CARE L-A FĂCUT BUNIC PE LEO DE LA STREHAIA!)