Ce face cântăreața Mira în izolare la domiciliu! Semnul că e gata de măritiș

Publicat: 04/04/2020 | 12:42

Cântăreața Mira nu duce lipsă de activități care să-i mențină energia în propria locuință. Cum tânăra artistă a trebuit să-și anuleze toate concertele, precum restul cântăreților, din cauza noului coronavirus și a stării de urgență instaurate totodată, vedeta s-a orientat repede către o altă pasiune sau calitate ”neștiută”.

Aflată în izolare la domiciliu, Mira s-a echipat comod și a trecut la… cratiță. Tânăra artistă a luat în folosință intrumentele necesare și a început să bucătărească. Martoră a reușitei sale gastronomice stă o filmare postată de cântăreață pe rețelele de socializare. Mira pregătește mai multe preparate singurică în bucătărie, semn că… oricând se poate mărita fără probleme.

CITEȘTE ȘI: O actriță din “Jurnalele Vampirilor” este însărcinată! Prima imagine cu burtica, pe care a ascuns-o multe luni

@miradivinaHome activities ?? ##homeball

♬ Originalton – gregor_haegele

Mira, drumul spre succes

Maria Mirabela Cismaru, cunoscută sub numele de scenă Mira, este o cântăreață originară din Rovinari, județul Gorj. Aceasta s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

Încă de mică, Mira își însoțea mama la nunți în orașul natal, alături de care cânta muzică populară. La vârsta de 13 ani s-a înscris la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, unde a studiat timp de trei ani, muzică ușoară. Apoi, Mira a făcut parte din trupa Anonim Band, timp in care și-a descoperit pasiunea pentru chitară. Mira a încercat să se promoveze și pe Internet, interpretând coveruri care au strâns mii de vizualizări pe YouTube.