Ce face Bianca Drăgușanu, în timp ce Alex Bodi se află în carantină instituționalizată. Dovada că nu este prea afectată

Publicat: 24/06/2020 | 17:14

Alex Bodi a fost plasat în carantină instituționalizată, după ce a fost prins de oamenii legii că nu respecta izolarea și, mai mult, a condus și peste limita legală a vitezei. În tot acest timp, Bianca Drăgușanu își ocupă timpul cu activitățile sale și nu pare prea afectată de cele întâmplate.

Marți seară, Alex Bodi a fost oprit de oamenii legii după ce ar fi condus cu 104 km/h. Surse judiciare au declarat pentru Gândul.ro, că acesta trebuia să fie în izolare pe perioada 13 iunie-26 iunie, motiv pentru care au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020. De asemenea, Alexandru Bodi a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere. În urma celor întâmplate, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în carantină instituționalizată, într-un hotel din Capitală.

NU RATA – BAT DIN NOU CLOPOTE DE NUNTĂ PENTRU ALEX BODI ȘI BIANCA DRĂGUȘANU? ”ESTE SINGURA FEMEIE CU CARE…”

Ce face Bianca Drăgușanu, în timp ce Alex Bodi este în carantină

Deloc afectată de cele întâmplate, Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor săi cu ce își ocupă timpul, în timp ce Alex Bodi se află în carantină. Mai exact, blondina s-a răsfățat la salon, a fost în direct la Vorbește lumea de la Pro TV pentru a face exerciții fizice și mai apoi a trecut și pe la atelierul său de creații vestimentare, prezentându-le domnișoarelor noile modele de rochii.

CITEȘTE ȘI – BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A FĂCUT DOUĂ TATUAJE NOI! VEDETA A DEZVĂLUIT SEMNIFICAȚIA LOR

Alex Bodi a avut o relație scurtă cu Daria Radionova

După nici măcar o lună de relație cu Daria Radionova, Alex Bodi s-a întors în România, tot în brațele Biancăi Drăgușanu. Afaceristul trebuia însă să stea în izolare la domiciliu din momentul în care s-a întors din Londra. Doar că… nu a respectat regulile. Hotărât să-i intre în grații Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi a mers în Mamaia după ea. Blondina a cedat insistențelor fostului ei soț și de atunci și-au petrecut majoritatea timpului împreună.