Ce face Andreea Mantea, izolată la domiciliu cu fiul său. Oamenilor nu le-a venit să creadă că…

Publicat: 23/03/2020 | 18:25

Pandemia mondială de coronavirus le-a băgat în casă și pe vedete, căci acum nu se mai ține cont nici de cei bogați, nici de cei săraci, nici de cei cunoscuți și mai ales de cei necunoscuți. Andreea Mantea se află izolată la domiciliu cu fiul său, iar cei doi se distrează de minune. 

Andreea Mantea se numără printre vedetele care au înțeles că sănătatea este pe primul loc și tocmai de aceea s-a izolat la domiciliu cu fiul său, David.

Cu toate acestea, cei doi găsesc mereu câte ceva de făcut și nu se plictisesc deloc. Pe contul ei de Instagram, Andreea Mantea le arată fanilor săi cum își ocupă timpul în izolarea la domiciliu și cum încearcă să-l distreze pe fiul său, David. Cei doi dansează cât e ziua de lungă, colorează și gătesc împreună.

„Da, miscarea se face dimineata, dar acum, de cand stam in casa, este buna oricand! ???????????????? Daca ne ajuta si muzica, respectiv internetul, este si mai bine! ????????????” a scris Andreea Mantea, pe contul ei de Instagram, în dreptul unui clip video în care apare dansând alături de fiul ei. Oamenilor nu le-a venit să creadă câtă voie bună există în casa lor și cât de multă energie pozitivă au, așa că le-au transmis numeroase mesaje.

Cu toate acestea, vedeta își găsește timp și pentru ea, așa că atunci când nu face diverse activități cu fiul său, se ocupă de ritualuri de înfrumusețare, își aplică măști și se dedică și iubitului său misterios.