Ce face Andreea Bălan în lipsa soțului său! Artista nu are timp de drame…

Publicat: 28/02/2020 | 12:25

Andreea Bălan nu are timp de drame. După ce în urmă cu câteva zile a recunoscut în mod public, la insistențele unui fan, că nu mai frmează un cuplu cu George Burcea, vedeta se concentrează în mod direct asupra carierei profesionale, dar și a creșterii fetițelo cu care a rămas singură acasă.

Fanii au adus în ultima lună o avalanșă de întrebări asupra artistei, fapt care a și domolit-o în cele din urmă, recunoscând într-un comentariu-răspuns, pe instangram, că ea și acorul nu mai sunt împreună.

Și, cu toate că este una dintre cele mai grele perioade din viața ei de până acum, fiind vorba la mijloc și de doi copii, artista încearcă să se dedice în mare parte carierei. Așa cum observăm din postările sale pe Instagram, Andreea se pregătește de lansarea unei noi piese. În aceste zile filmează videoclipul, motiv pentru care deja a lipsit noaptea trecută de acasă. Pe Internet, artista tinde să pară fericită sau cel puțin aceasta încearcă să pară tare așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

Mai mult, artista publică fotografii zilnic prin care dă de înteles că nu are timp de tristețe. La fiecare poză, artista postează un citat.

”Oamenii cu scop, scopuri și viziune, nu au timp de drame. Își investesc energia în creativitate și se concentrează pentru a trăi o viață pozitivă”, a ținut să precize cântăreața.

George Burcea a fost prins de către poliști conducând sub influența drogurile, iar potrivit surselor, acesta este motivul pentru care cei doi nu reușesc să se mai înțeleagă.