Ce face acum și cum arată Cristina Stoicescu, câștigătoarea sezonului 4 al emisiunii Dansez pentru Tine, de pe Pro TV, alături de Alex Velea

Publicat: 25/02/2020 | 10:16

În anul 2009, Cristina Stoicescu a venit la Dansez pentru tine și a luptat pentru a câștiga marele premiu, ajutată fiind de partenerul ei, Alex Velea. Au trecut 11 ani de atunci, iar viața fostei concurente de la Pro Tv s-a schimbat radical. 

În urmă cu 11 ani, Cristina Stoicescu a venit la Dansez pentru tine pentru a-și spune povestea de viață. Femeia a luptat din greu pentru marele premiu, ajutată de Alex Velea, iar cei doi au stârnit ropote de aplauze ori de câte ori au urcat pe scenă și au dansat. Eforturile Cristinei nu au fost în zadar, căci cu banii câștigați a reușit să îi asigure iubitului său operația de care avea nevoie pentru a se face bine, dar și să ducă un trai foarte bun.

„Banii castigati au fost suficienti, sotul meu facand operatia in Germania si apoi raze gama. Viata noastra s-a schimbat radical, iar sotul meu si-a recapatat sanatatea datorita acestei minunate emisiuni. Multumim lui Dumnezeu ca am trecut de cea mai grea problema din viata noastra si sa speram ca nu vom mai fi nevoiti sa trecem prin altele sau cel putin nu asa de grele”, a spus Cristina pentru cancan.ro, în urmă cu ceva timp.

Pe de altă parte, viața fostei concurente de la Dansez pentru tine s-a schimbat radical de atunci, iar acum este cum nu e poate mai fericită, în compania soțului său și a băiețelului pe care îl au împreună.