Ce face acum Adrian Țuțu, primul câștigător la ”Românii au talent”. A pierdut banii, apoi a plecat la muncă

Publicat: 03/01/2021 | 14:10

Adrian Țuțu era deschizătorul de drumul la realityshow-ul Românii au talent, de pe Pro TV, fiind primul câștigător. A intrat și în posesia marelui premiu financiar, 120.000 de euro, pe care, din nefericire pentru el, l-a cheltuit. Apoi, a plecat la muncă, în diferite domenii de activitate. Ce face acum Adrian Țuțu?

În urmă cu 10 ani, câștiga unul din cele mai mari premii din istoria televiziunii din România. Între timp, Adrian Țuțu a cheltuit toți banii, 120.000 euro, în tentativa de a-și construe o carieră muzicală. Nu avea să reușească. Cântărețul a mărturisit că după câțiva ani, în care a stat pe lângă ”mai marii” industriei muzicale din România, s-a întors acasă, la Focșani, fără un leu în buzunar. ”Pentru că abia câștigasem o sumă de bani, am hotărât să investesc totul în pasiunea mea, iar sufletul meu mi-a spus că trebuie să petrec cât mai mult timp pe lângă oamenii deja pricepuți din industria muzicală, să pot învăța și eu să fac ceea ce fac ei. Au urmat multe zile, multe nopți în care am făcut numai asta. Eram însetat de cunoaștere și voiam să prind cât mai multe, ca mai apoi să îmi fac propriul studio. (CITEȘTE ȘI: VIAŢA BATE FILMUL! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ADRIAN ŢUŢU, CÂŞTIGĂTORUL ”ROMÂNII AU TALENT”, DUPĂ CE A FOST PĂRĂSIT DE XONIA ŞI A AJUNS LA SAPĂ DE LEMN)

Bineînțeles că odată cu informația pe care o câștigam, chiria încă venea. Pentru că stăteam până la ore târzii în noapte, taxiurile nu se plăteau singure, iar atunci când stai trei sferturi din zi la studio mâncarea te costă mult mai mult pentru că nu mai ai timp să gătești. Pe lânga toate astea mă uitam la ceilalți artiști, și văzând cum își păstrează imaginea, cât investesc în ei, îmi doream și eu să fiu la fel. Am investit cât am putut de mult în mine, dar totodata nu am uitat să îmi renovez apartamentul și să-i țin aproape pe oamenii care atunci când nu aveam ce pune pe masă, îmi lăsau mâncarea la ușă, ciocăneau, după care fugeau deoarece știau că eu nu suportam ideea de a fi ajutat în acest mod”, a povestit Adrian.

Ce face acum Adrian Țuțu, primul câștigător de la ”Românii au talent”. A pierdut banii, apoi a plecat la muncă

Avea să se întoarcă la Focșani. ”Au trecut ceva ani, și conștient fiind că inevitabil banii se vor duce, am tot continuat să merg prin studiouri și să „fur” meserie așa cum o făceam și pe șantiere. Așa cum am scris atunci pe paginile mele de social media, m-am întors fără bani la Focșani, dar cu un mare bagaj de cunoștinte. De aici începe distracția!”, avea să fie continuarea poveștii spuse chiar de Adrian. (NU RATA: ADRIAN ŢUŢU, PRIMUL CÂŞTIGĂTOR DE LA „ROMÂNII AU TALENT”, S-A SCHIMBAT TOTAL! CUM ARATĂ ACUM ŞI PE CE A CHELTUIT TOŢI CEI 120.000 DE EURO)

Nu a renunțat, însă, la visul lui, de a avea propriul studio. A scos piesa ”Mai tare”. Avea să revină la București, pentru că părea să fi dat lovitura. ”Au urmat încă 5 ani în care am muncit în diverse domenii prin București ca să pot strânge bani să îmi fac studioul mult visat. Pe lângă muncă, am continuat să fac și muzică încercând să-i țin aproape pe cei care cred în mine și să nu dezamăgesc. Acum am aceleași scule pe care le-am văzut prin studiourile profesionale, am echipamentul video pe care l-am dorit atât de tare, și sudio-ul foto care împreună completează pachetul de care are nevoie un artist muzical”, a încheiat Adrian Țuțu.

Prima piesă produsă la noul studio de Adrian Țuțu se numește ”Iartă-mă, Doamne (Plin de păcate)” și este povestea ultimilor zece ani din viața artistului.