Ce face actrița Maia Morgenstern în timpul crizei coronavirusului: ”Până la epuizare…”

Publicat: 15/03/2020 | 21:21

Actrița Maia Morgenstern respectă deciziile autorităților și rămâne acasă, cât mai mult timp posibil, încercînd să îşi păstreze ”condiţia de actriţă, de intelectuală, de OM”.

Maia Morgenstern a scris în mediul online că va încerca să facă în așa fel încât să-și gestioneze temerile, plus foamea pe care o etichetează drept ”necontrolată și nejustificată”. Mai mult, actrița mărturisește că… va dansa până la epuizare.

”Eu voi sta în casă. Promit. Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea, foamea necontrolată (şi nejustificată). Voi face curăţenie (da, compulsiv) ca un fel de fitness poate cel mai eficient. Voi dansa până la epuizare, şi nu-mi trebuie chiar atât de mult. Voi citi. Da, ştiu, e greu. Recunosc. Voi încerca să citesc cu voce tare. E un exerciţiu bun: menţine la un tonus ridicat (tocmai bun?) mintea, glasul, dicţia, respiraţia, logica… într-un cuvânt, pregătire profesională, în cazul meu. Da, voi sta acasă! Asta nu înseamnă câtuşi de puţin să renunţ la antrenamentele zilnice, permanente, pe care sunt datoare să le fac pentru a-mi păstra condiţia de actriţă, de intelectuală, de OM”, a scris actriţa Maia Morgenstern în mediul online.

Maia Morgenstern: ”Vreau să îmi păstrez condiţia de actriţă, de intelectuală, de OM”

”Sunt profund recunoscătoare”

De altfel, actrița Maia Morgenstern a publicat mai multe videoclipuri în care poate fi văzută făcând sport sau dând cu aspiratorul.

”Da, eu stau acasă. Ştiu, văd, înţeleg şi sunt profund recunoscătoare celor ce trebuie să-şi continue activitatea. De la medici, doctori, personal medical şi până la cei ce asigură curăţenia în spaţiile publice aveţi tot respectul şi recunoştinţa mea. Vă mulţumesc!”, a mai scris Maia Morgenstern pe pagina de socializare.