Ce fac Celentano, Dorel, Rață, Vasile, Dalida și Robi când nu se “trage”?! Niciun regizor nu i-a filmat așa…

Publicat: 02/03/2020 | 23:23

Credeți, cumva, că în afara scenei sunt altfel? Celentano, Dorel, Rață, Vasile, Dalida sau Robi din Las Fierbinți o ard pe caterincă și atunci. Ba, poate, chiar mai abitir, pentru că totul vine natural, în momentele de relaxare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a găsit pe minunații actori ai celebrului serial în culisele platourilor de filmare și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

În urmă cu opt ani, chiar în prima zi a primăverii, Las Fierbinți își derula primul episod din cele 16 sezoane ”orchestrate” de regizorii Dragoș Buliga și Constantin Popescu. A prins ca un magnet la publicul consumator de Pro TV, iar actori de care până atunci nu se prea auzise au devenit celebri prin personajele pe care le joacă incredibil de bine. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ CRISTINA, ADEVĂRATA SOȚIE A LUI FIRICEL DIN LAS FIERBINȚI)

Agitație în culisele „Las Fierbinți”

Celentano este uluitor! Mulți spun că e miezul acțiunii. Personajul e beat mereu, e hazliu, cam prostuț și cu idei geniale, de pici din fotoliu când le auzi. E farmec omul. Dorel, Rață, Vasile, Dalida, Bobiță și ceilalți completează un serial spectaculos, pe care-l aștepți cu sufletul la gură. Dar ce fac vedetele pe lângă platourile de filmare? CANCAN.RO a pătruns acolo și vă prezintă un adevărat show neregizat! (VEZI AICI: NEPOATA LUI BRÂNZOI DIN LAS FIERBINȚI ESTE… MEGA-MODEL ÎN LOS ANGELES!)

Trei dintre protagoniștii îndrăgitului serial Las Fierbinți, care a început în urmă cu opt ani

Actorii părăsesc, în fiecare dimineață, Bucureștiul, cu destinația Fierbinți-Târg, județul Ialomița, unde se filmează celebrul serial. Satul din inima Bărăganului a devenit cunoscut și, probabil, nimeni nu-i mai știe adevăratul nume, acum e Las Fierbinți, precum serialul. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE DALIDA, ASPIRINA ȘI GEANINA. CUM ARATĂ ȘI CUM SE COMPORTĂ UNA CU ALTA ÎN REALITATE CELE 3 ACTRIȚE)

Fotoreporterii CANCAN.RO l-au descoperit, întâmplător, chiar pe Celentano și vă pot jura, cu mâna pe Biblie, că omul nu e ”lat” toată ziua. Mai mult, e as în ale șofatului. A ”călcat-o” și a făcut câteva depășiri de mare maestru, așa că a ajuns printre primii la locul faptei, Las Fierbinți. Câte unul, cu mașinile personale, au apărut și ceilalați actori ai serialului. Acolo, oamenii se salută, se îmbrățișează, bat cuba… Apoi, până când ajung la machiaj, e un adevărat show. Cafeaua, țigara și muuuultă voie bună. Se mai aleargă unul pe celălalt, se mai împiedică, mai vine și un ”bănculeț” bun și… După ce fiecare e ”retușat” la cabina de machiaj, actorii își iau mașinile și ajung într-un alt loc, unde se fac, de fapt, filmările. Acolo chiar începe munca!

Ei sunt actorii din „Las Fierbinți”

Vasile (Gheorghe Ifrim)

Giani (Constantin Diță)

Bobiță (Mihai Bobonete)

Dorel (Mihai Rait Dragomir)

Robi (Leonid Doni)

Dalida (Ecaterina Ladin)

Gianina (Anca Dumitra)

Celentano (Adrian Văncică)

Firicel (Cuzin Toma)

Ardiles (Mihai Mărgineanu)

Aspirina (Mirela Oprișor)

Mitică Coman (Radu Gabriel)

Doru (Iulian Postelnicu)

Moș Peleus (Horațiu Mălăele)

Rapidoaica (Maia Morgenstern)

Nicu Rață (Marius Chivu)

Brânzoi (Ion Ionuț Ciocia)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)