Ce fac Brigitte și Florin Pastramă, izolați la domiciu din cauza coronavirusului: ”Încă sunteți împreună…”

Publicat: 14/04/2020 | 17:37

Ca și alte vedete din showbizul autohton, Brigitte și Florin Patramă respectă regulile autoizolării, respectând distanțarea socială impusă prin ordonanțele militare și prin starea de urgență decretată de președintele Klaus Iohannis. Și, cum vremea este frumoasă, iar cei doi au norocul de a sta la curte, le-au pregătit admiratorilor din mediul online o surpriză vizuală.

Deși mulți au fost sceptici atunci când Brigitte și Florin au spus ”Da” în fața ofițerului de Stare Civilă, iată că mariajul funcționează fără probleme, iar fotografia postată pe Instagram le-a arătat internauților că toți cârcotașii ar trebui să-și mute atenția în altă parte.

Cei doi soți au stat la soare, iar Florin Pastramă a sărutat, tandru, umărul partenerei de viață. Bineînțeles, această imagine transmite că relația dintre ei este ”fierbinte”, iar aprecierile nu au lipsit. Chiar dacă a existat și un comentariu prin care cineva s-a mirat că Brigitte și Florin sunt… încă împreună. ”Wow, încă sunteți împreună…”, a scris o internaută, însă imaginea vorbește de la sine. ”La soare????????????”, a specificat Brigitte Pastramă, răspunzând unei întrebări referitoare la o eventuală tristețe transmisă de imagine.

(CITEȘTE ȘI: BRIGITTE PASTRAMĂ ARE 20 DE OPERAȚII ESTETICE LA ACTIV. CUM ARĂTA ÎNAINTE DE INTERVENȚII)

Brigitte și Florin Pastramă, în autoizolare

„Sunteți minunați! ”, ”Salutare Florine sunteti super amandoi”, ”Sunteți superbi împreună. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, ”Ce frumoși sunteți!”, ”Vă ador și sunt fericită că sunteți împreună!”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauții care au accesat pagina de Instagram a Brigittei.

(VEZI ȘI AICI: BRIGITTE ȘI-A ARĂTAT SILICOANELE LA „FERMA” DE LA PRO TV. CE I-A FĂCUT PASTRAMĂ LA SÂNI, CÂND I-A VĂZUT GOI)