Ce echipă au prezis Fodor și Bontea că va câștiga Asia Express înainte de începerea concursului! Dovada că nu s-ar fi așteptat niciodată să fie ei pe primul loc

Publicat: 23/04/2020 | 18:24

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători ai celebrului concurs Asia Express. ”Reactorele trei și patru”, cum s-au autonumit vedetele, nu s-au așteptat în niciun moment să câștige competiția dificilă din Asia. Dovadă stau chiar preconizările făcute de cei doi înainte să plece în concurs.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat cu greu competiția urmărită de milioane de oameni la Antena 1. În finala jucată cu Speak și Ștefania, cei doi au reușit să demonstreze că merită titlul de învingători ai celui mai urmărit reality show de televiziune. Deși, de multe ori au declarat că mai mult de două-trei ediții nu s-ar fi așteptat să reziste în Asia.

Înainte de plecarea în Asia, la aeroport, fiecare echipă din sezonul trei a trebuit să scrie pe o foaie, care ulterior era sigilată, cine crede că va câștiga Asia Express. Iar plicul cu prezicerile concurenților să fie desfăcut la sfârșitul competiției.

CITEȘTE ȘI: Ștefania a recunoscut motivul real pentru care își dorea să câștige Asia Express cu orice preț: ”Voiam să-mi cumpăr…”

În emisiunea de miercuri seară de la XNS, Capatos a desfăcut plicurile finaliștilor Speak- Ștefania și Fodor- Bontea. În plicul lui Speak și al Ștefaniei, potențialii câștigători erau trecuți Velea și Mario, în timp ce în plicul lui chef Bontea și al lui Răzvan Fodor era trecut… un desen cu un iepuraș.

Momentul a fost extrem de amuzant la deschiderea plicului, căci nimeni nu se aștepta la un asemenea ”răspuns”. Desenul a fost făcut de chef Bontea, iar ca explicație pentru gestul său, bărbatul a spus că nu știa ce să scrie, pentru că nu-i cunoștea prea bine pe ceilalți concurenți. Încă o dată, ”reactorele trei și patru” au dat dovadă de umor și au arătat că distracția este cea care contează cel mai mult într-o competiție.

CITEȘTE ȘI: Speak desființează revista Unica, după ce au divulgat câștigătorii Asia Express în presă: ”Meritați foarte multe degete mijlocii”