Ce dramă! Mamă a doi copii, Mirela este distrusă! Bătură și violată, tânăra a răbufnit: “Nu mai pot îndura! Nu mă ajută nimeni, am…”

Publicat: 21/12/2019 | 13:35

Mirela, o tânără mamă din Botoșani, nu a mai rezistat și a povestit calvarul prin care a trecut. A fost violată, după care bătută din simplul motiv că a dorit să-și păstreze sarcina.

La 18 ani am doi copii. Cea mare are 2 ani şapte luni. Am făcut-o după un viol. Mi-a fost milă să fac avort. Mai bine mi-am încasat eu toată bătaia şi răul decât să moară ea! O iubesc mult, este lumina mea”, a povestit tânăra.

Renegată de familie și apropiați, Mirela s-a văzut nevoită să accepte relația cu un bărbat de 32 de ani în scopul de a-și crește copilașul. A devenit mămică inclusiv cu respectivul bărbat, dar după doar câteva luni a părăsit domiciliul conjugal pentru că nu mai suporta bătăile pe care le încasa constant.

Tatăl celei mici m-a bătut foarte tare. Nu mai puteam îndura atâta bătaie! De mică, numai bătaie… Nu mai puteam! Nu mă ajută nimeni, am fugit unde-am putut”, a dezvăluit tânăra, potrivit antena3.ro.

În clipa de față, Mirela este distrusă din toate punctele de vedere. Are grijă de fetițele ei, dar, în același timp, merge și la școală. Visează să-și găsească un loc de muncă în așa fel încât să le crească pe micuțe.

Ele sunt cea mai mare bucurie a mea. Am 9 clase, am început iarăși clasa a X-a. Vreau să am un viitor pentru ele. Nu ştiu ce voi face, dar ceva voi face”,  a declarat Mirela.