Ce detaliu a observat o admiratoare în fotografia cu Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea: ”Voi doi…”

Publicat: 15/02/2020 | 15:19

S-au căsătorit în vara anului trecut, la începutul lunii iulie, și au toate motivele pentru a fi fericiți în fiecare. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu care transmite că se poate și fără tensiuni conjugale exacerbate la diferite intervale de timp, iar zâmbetele afișate de cei doi sunt mai mult decât sugestive.

Cum Ziua Îndrăgostiților este un moment cu totul special în viața multor cupluri, Adelina Pestrițu i-a făcut o declarație emoționantă soțului ei pe pagina sa de Instagram. „Nu am nevoie de o zi speciala sa-ti spun “Te iubesc!” O fac in fiecare zi! ?”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii în care apare alături de Virgil.

Ei bine, o admiratoare a celor doi a observat un detaliu foarte intersant și a ținut să facă totul public.

„Voi doi semanati foarte bine… Si tot ma întreb, Zeni cu cine seamănă??!!???Vă iubesc și vă apreciez mult!!Tu, Ade, transmiți energie pozitivă prin toți porii! E de ajuns să te văd dimineața și mi-ai facut ziua mai frumoasă!!!❤️”, a scris respectiva admiratoare în dreptul fotografiei postate de Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu: ”Fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea se înțeleg foarte bine, încearcă să fie părinții perfecți și – fiecare în parte – se străduiesc să ducă la bun sfârșit proiectele la care lucrează. Atunci când vorbește despre Virgil, Adelina Pestrițu are numai cuvinte de laudă.

”Foarte mult a contat, mai ales că el este alături de mine în fiecare zi. El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc, el mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție”, a mărturisit vedeta pentru viva.ro.