Ce descoperire bizară a făcut o femeie în spatele lambriurilor de lemn din bucătătrie

Publicat: 13/04/2021 | 14:24

O femeie din Londra a făcut o descoperire ”bizară” în spatele lambriurilor de lemn din bucătărie. Asta după ce s-a mutat într-o nouă locuință.

Atunci când te muți în casă nouă, există întotdeauna șansa să moștenești câteva lucruri de la vechii proprietari. O femeie, însă, a găsit niște obiecte ascunse când panourile de lemn din bucătărie s-au dezlipit.

„Deci, o bucată de lemn de sub cuptor s-a dezlipit și a lăsat un spațiu. Am putut vedea ceva în interior”, a mărturisit femeia. Ulterior, a descoperit o servietă în care se afla o bară de metal, dar și alte obiecte din metal, inclusiv un cuțit și o furculiță lungă cu două vârfuri ascuțite, pe care unii internauți le-au comparat cu o trusă de „crimă”.

Femeia a postat un video pe platforma TikTok în timp ce și-a pus o pereche de mănuși și le arăta utilizatorilor obiectele descoperite. Unii dintre aceștia i-au recomandat să meargă la poliție.

@live_ex_dreami’ll just be googling unsolved murders in my local area now ##ohno ##creepy ##tiktoktraditions ##fyp ##help ##unsolvedmysteries

♬ Oh No – Kreepa