Ce declarație de dragoste i-a făcut Alex Bodi Biancăi Drăgușanu, după ce a ”tradus-o” cu Daria Radionova

Publicat: 17/06/2020 | 16:36

Alex Bodi pare mai hotărât ca niciodată să-i intre din nou în grații Biancăi Drăgușanu. Afaceristul i-a făcut o declarație de dragoste fostei sale soții, după ce a ”tradus-o” cu Daria Radionova.

Sâmbătă seară, atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu și-au făcut apariția în același club select din Mamaia. Cei doi nu au stat la aceeași masă, însă musculosul nu s-a putut abține să nu se apropie de fosta lui soție.

Alex Bodi a mers la masa Biancăi, a dansat cu ea și a strâns-o în brațe. Într-un final, vedeta a cedat insistențelor fostului ei soț și a decis să mai acorde încă o șansă poveștii lor de dragoste.

Cei doi își petrec timpul împreună, iar dragostea lor pare să fie mai puternică decât orice obstacol. Decis să îi recapete încrederea, Alex Bodi i-a făcut și o declarație de dragoste Biancăi. (CITEȘTE ȘI: CÂT L-A COSTAT PE ALEX BODI NOUA ÎMPĂCARE CU BIANCA DRĂGUȘANU. PE LISTĂ FIGUREAZĂ UN ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA CHOCOLATE, DE 40.000 € PLUS…)

”Acceași privire… aceiași ochi… aceleași gânduri, dar prea serioși! Noi ❤️❤️, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care apare lângă Bianca în mașină.

Bianca și Alex Bodi s-au împăcat

Daria Radionova o avertizează pe Bianca Drăgușanu

Cu toate că în cuplul Bianca-Alex totul este din nou numai lapte și miere, Daria Radionova o avertizează pe Bianca în legătură cu afaceristul și intențiile sale. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A DESPĂRŢIT LIDIA BUBLE PE RĂZVAN SIMION DE SOŢIE. S-A AFLAT, DUPĂ 5 ANI: „I-A PROPUS SĂ ÎŞI PETREACĂ NOAPTEA ÎMPREUNĂ”)

”Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei.

Părinții mei nu au vrut să vorbească cu mine din cauza lui, au fost împotriva acestei relații! Dar i-a sunat și le-a spus că nu vrea să trăiască fără mine! Eu nu l-am crezut niciodată și am încercat de multe ori să pun capăt acestei relații, dar mi-a cerut să îi dau o șansă! Am spus inițial că nu vreau să mă amestec în familia lui, dar el mi-a spus că nu are o familie.

Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, a declarat Daria Radionova pentru Spynews.