Ce decizie a luat înaintea înmormântării fiica abandonată a lui Cornel Galeș

Publicat: 09/12/2019 | 22:50

Înaintea ceremoniei funerare a lui Cornel Galeș, fiica abandonată de soțul Ilenei Ciuculete a luat o decizie uluitoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: JURĂMÂNTUL PE CARE ULTIMA IUBITĂ I L-A FĂCUT LUI CORNEL GALEȘ. O IMPLICĂ ȘI PE ILEANA CIUCULETE!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații exclusive legate de hotărârea pe care a luat-o fiica abandonată a lui Cornel Galeș înainte de înmormântarea părintelui ei. (NU RATA: GHEORGHE DINCĂ A RUPT TĂCEREA)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Claudia, rodul iubirii dintre văduvul Ilenei Ciuculete și Nela Pințoiu, a luat o decizie incredibilă. Fiica abandonată a lui Cornel Galeș s-ar fi hotărât să participe la ceremonia funerară a tatălui ei. Și, mai mult decât atât, tânăra a luat legătura cu Viviana, ultima iubită a bărbatului, cea care se ocupă, de altfel, de înmormântare, pentru a pune la punct detaliile.

Claudia va moșteni averea lui Cornel Galeș! 

Conform unor surse din anturajul soțului Ilenei Ciuculete, în urmă cu ceva timp, Cornel Galeș a investit o sumă deloc de neglijat, în Spania, unde a ales să locuiască după ce a părăsit România. Concret, văduvul îndrăgitei interprete de muzică populară ar fi plătit un ”sac de bani” pe o casă și o mașină. Și asta pentru că și-ar fi dorit ca, în noua țară, să aibă parte de confortul cu care era obișnuit în România.

După toate aparențele, Claudia, fiica pe care Cornel Galeș ar fi abandonat-o pe când avea doar patru ani, va moșteni întreaga avere a acestuia. Conform legilor din Spania, dacă bunurile deținute de Cornel Galeș nu vor fi revendicate de moștenitori – fiica lui, Claudia, sau fratele său, Marian, fostul impresar care se iubește cu Ioana Maria Moldovan – averea acestuia poate ajunge în posesia autorităților spaniole. (VEZI ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE)

Claudia, fiica pe care Cornel Galeș a abandonat-o

„Se afla în depresie puternică de ceva timp”

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost văzut, în nenumărate rânduri, alături de blonda Viviana. Relația lor apropiată a născut, la un moment dat, și zvonurile că s-ar fi căsătorit, pe care amândoi le-au negat cu vehemență.

Cu toate acestea, se pare că, în ultima vreme, lucrurile dintre cei doi nu stăteau prea bine. Potrivit unei surse apropiate cuplului, cu puțin timp înaintea tragediei în care Cornel și-a pierdut viața, între aceștia ar fi izbucnit o dispută aprinsă, care ar fi dus la despărțire. (NU RATA: CE SCRIE PRESA DIN SPANIA! CUM A MURIT, DE FAPT, CORNEL GALEȘ)

”Se afla în depresie puternică de ceva timp, de când Viviana s-a despărțit de el și l-a dat afară din casa ei, l-a alungat ca pe un câine maidanez și acest lucru l-a distrus. Păcat de el, era tânăr”, a mai dezvăluit apropiata lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș ar fi avut o importantă avere în Spania

Confesiunile lui Cornel Galeș!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu puțin timp înainte de accidentul fatal, Cornel Galeș  s-a confesat unui prieten. Din câte se pare, văduvul Ilenei Ciuculete i-a mărturisit amicului său că nu este speriat de moarte, după ce, în urmă cu aproximativ doi ani, soția lui și-a dat ultima suflare chiar în brațele lui. (VEZI AICI: CUNOSCUTA ȘTIRISTĂ DE LA PRO TV SE CĂSĂTOREȘTE CU REGIZORUL CARE A LUCRAT CU MUTU, HAGI ȘI ANTONIA!)

”Pot să mor oricând. După ce Zânica și-a dat ultima suflare în brațele mele, nu mai îmi e frică de moarte. Regret doar că nu am avut o relație mai bună cu fiica mea. Am ajutat-o cât am putut, doar că mama ei nu a fost dispusă  la mai mult”s-ar fi confesat Cornel Galeș prietenului său, cu doar câteva zile înainte de accidentul în care și-a găsit sfârșitul.  

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)