Ce criză de nervi a făcut George Burcea din cauza Andreei Bălan: „Gata, relația noastră s-a terminat! Te părăsesc, dobitocule”

Publicat: 02/03/2020 | 08:29

Ies la iveală informații șocante din relația Andreei Bălan cu George Burcea. Se pare că în urmă cu ceva timp, între cei doi a existat un episod destul de neplăcut, care ar fi avut loc la scurt timp după ce Andreea Bălan a trecut prin probleme grave de sănătate, după naștere. Motivul: criticile pe care Andreea le primea, la momentul respectiv, dar și postarea Iuliei Albu, în care cântăreața era pusă la zid și acuzată că se folosește de problemele de sănătate, pentru a atrage atenția. 

În luna aprilie a anului trecut, între Andreea Bălan și George Burcea a existat un episod extrem de neplăcut. Se pare că (încă) soțul artistei a avut o criză de nervi ca în filme, după ce Iulia Albu s-a grăbit să o pună la zid pe artistă, spunând despre ea că nu are un comportament tocmai ok și că ceea ce expune în mediul online legat de starea ei de sănătate sunt doar lucruri prin care își dorește numai să atragă atenția.

La momentul respectiv, George Burcea a reacționat și a lăsat un comentariu destul de acid la postarea pe care Iulia Albu a făcut-o, pe contul ei de Facebook. Burcea a criticat-o pe Iulia Albu și i-a spus câteva cuvinte dure, pentru a-i închide gura.

Închei aici un capitol frumos și cu tine… gata, relația noastră s-a terminat. Te părăsesc, dobitocule ce ești. Fumează ce vrei, dar sigur n-aș fuma vreodată ce ai tu… Chestia aia e proastă, îți spun… Vrei ceva bun, scrie-mi în privat și te rezolvă băietu`”, a scris George Burcea, punând astfel punct controverselor cu privire la postarea Iuliei Albu, conform wowbiz.ro.

George Burcea, scandal monstru în casă, înainte să fie prins drogat la volan

Zilele trecute, mai exact pe 21 februarie, George Burcea a iscat acasă un scandal de proporții și se pare că a fost nevoie de intervenția oamenilor legii. În urma crizelor făcute, soțul Andreei Bălan a ajuns la secția de poliție, dar a plecat acasă la scurt timp, după ce polițiștii nu au văzut nimic în neregulă la el. Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, Burcea avea să ajungă din nou la secție, după ce Poliția Rutieră l-a prins drogat cu cocaină, la volan.