Ce coșmar! Ce a pățit Alex Velea în timpul filmărilor Asia Express de la Antena 1

Publicat: 08/12/2019 | 11:33

Aventura de la ”Asia Express” a tandemului Alex Velea – Mario Fresh s-a încheiat, însă amintirile rămân. A fost vorba despre o experiență pe care cei doi au gustat-o din plin, trecând atât peste momentele frumoase, cât și peste cele ceva mai delicate. Nimic nu a fost ușor, fiecare zi a însemnat, practic, o luptă, iar cotactul cu o altă cultură s-a dovedit a fi dificil.

O astfel de aventură a venit ”la pachet” cu emoție, oboseală, adrenalină și, firește, experiențe inedite. Porniseră la drum cu o anumită idee, însă realitatea a fost cu totul alta. Regimul alimentar cu care fuseseră obișnuiți a rămas doar o amintire, pâine li s-a părut a fi foarte dulce, iar prăjelile i-au oripilat. Totul a fost ”monstru de greu” pentru amândoi.

”Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit”, au povestit Alex Velea și Mario Fresh. Dar cel mai mult i-a speriat… autostopul. autostopul. Velea a presupus că are o figură… agresivă pentru poporul filipinezm fiindcă au reușit cu foarte mare greutate să facă rost de mașină în călătoria lor. “Cred că am o față mult prea agresivă pentru poporul filipinez pentru că e foarte, foarte greu să îi convingem să ne ia cu mașina. Cred că le e frică și de tatuajele mele. Înainte să plec mă gândeam cu groază cum va trebui să opresc mașini, ce rușine o să-mi fie… Aici am trecut peste orice reținere, doar că nu prea opresc ele”, a declarat Alex Velea.

Alex Velea, clipe de coșmar la Asia Express

Alex Velea: ”Am cea mai frumoasă femeie”

Atunci când se afla la Asia Express, Alex Velea a recunoscută că odihna de care avea atâta nevoie nu era completă fără… Antonia. Spusese că de multe ori și-a dorit un pat, unde să se întindă, dar dacă în respectivul pat nu se află și persoana pe care o iubești, atunci totul se schimbă radical. Velea a mărturisit că în patul său doarme cea mai frumoasă femeie, insistând și asupra ideii că respectiva ”se culcă”, nu doar doarme. Iar la final a plasat și un vers care să transmită mesajul anterior.

”Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme. Versul lui Lino: Vino acasă pe la mine să te culci, dar să nu dormi”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.