Ce condiție trebuie să respecte cu sfințenie soțul Adelinei Pestrițu, pentru a-i face pe plac vedetei. Toate femeile ar trebui să facă asta!

Publicat: 02/03/2020 | 09:35

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai de succes vedete de la noi. Cu peste 1 milion de urmăritori pe Instagram, cu o viață perfectă și o carieră de invidiat, bruneta savurează din plin fiecare moment pe care îl trăiește. Și da, are și de ce, căci ce femeie nu și-ar dori traiul pe care îl duce ea?

După o perioadă în care nu a avut parte de cele mai bune lucruri, Adelina Pestrițu se poate lăuda acum cu o viață perfectă: carieră de invidiat și o familie superbă. Mai mult, soțul ei, Virgil este tot ceea ce și-a dorit bruneta, așa că nu este de mirare că cei doi sunt extrem de fericiți cu tot ceea ce trăiesc. Cu toate acestea, frumoasa vedetă i-a pus o „condiție” de zile mari lui Virgil, iar toate femeile ar trebui să-i urmeze exemplul.

Mai exact, Adelina Pestrițu i-a spus lui Virgil că pentru ea, dovezile de iubire sunt extrem de importante, mai ales prin prisma faptului că este urmărită de mai mult de 1 milion de oameni pe Instagram. Pe lângă asta, vedeta a dat de înțeles, prin intermediul unei postări pe care a făcut-o pe rețeaua de socializare, că florile sunt un mare plus pentru un bărbat, atunci când le oferă fie cu o ocazie sau fără ea.

„La multi ani!???? Mereu mi-a placut sa ofer si sa primesc flori. Si sotului meu i-am spus ca poate renunta la multe lucruri in ceea ce ma priveste, dar nu la acest gest????. 1 si 8 Martie sunt zile in care partenerii nostri pot face demonstratii de dragoste si admiratie, dar le recomand sa nu uite sa o faca si fara motiv in restul zilelor din an. Daca raman in pana de idei pot apela la @maisondorflowers unde vor gasi mereu aranjamente speciale. Important este sa existe dorinta de a fi un gentleman. Sa avem o primavara minunata!????, a notat Adelina Pestrițu în descrierea unei fotografii în care apare alături de un buchet superb de flori.