Ce comandă bizară a făcut un bucureștean în plină pandemie la delivery, pentru o pizza de 46.50 lei: „O vreau picantă, da’ nu așa, la oha. O vreau…”

Publicat: 07/04/2020 | 10:29

Cum noul coronavirus ține oamenii în casă, pentru a respecta distanțarea socială și pentru a fi protejați de infecția care ar putea avea repercursiuni tragice asupra lor, cumpărăturile online sunt pe primul plan, iar dacă discutăm despre pizza, atunci trebuie să spus că se află, în continuare, printre preferințele tuturor. 

Oamenii sunt sfătuiți, zilnic, să se aprovizioneze de la magazine numai la intervale mai mari de timp și să nu se expună riscului inutil, iar atunci când ies din case trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere din care să reiasă destinația și intervalul de timp alocat. Sunt măsuri restrictive impuse de situația medicală existentă, iar românii pun mâna pe telefoane și comandă online.

Este și cazul unui bucureștean căruia i s-a făcut poftă de pizza, numai că – dacă până acum nu este nimic anormal sau exagerat – modul în care și-a formulat comanda i-a făcut pe mulți să zâmbească, iar imaginea a devenit virală.

(CITEȘTE ȘI: NOUL CORONAVIRUS ȘI ”CĂLCÂIUL LUI AHILE” PE CARE L-AU DESCOPERIT CERCETĂTORII AFLAȚI ÎN CĂUTAREA UNUI VACCIN)

Bucureșteanul în cauză a comandat o pizza ”Gurmand”, în valoare de 46.5 lei, numai că a ținut neapărat să i se respecte o dorință legată de… gustul picant.

”O vreau picantă”, a specificat bucureșteanul, ”dar nu așa, la oha, vreau, tati, să îmi iasă flăcări pe c*r, vreau să mă ia cu izoleta”, a specificat el, spre amuzamentul tuturor celor care i-au citit comanda. De unde se poate trage concluzia că românul zâmbește și în vremuri de pandemie, iar izolarea la domiciliu duce și al astfel de situații.

(VEZI ȘI AICI: UMF ”CAROL DAVILA”, RECOMANDĂRI REFERITOARE LA NOUL CORONAVIRUS. IATĂ CÂTEVA REGULI SIMPLE PRIN CARE TE POȚI FERI DE INFECȚIE)