Ce ”cazier” are bloggerița care i-a zăpăcit pe Cheloo & Bendeac?! Atenție, imagini +18!

Publicat: 29/02/2020 | 23:08

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare ale începutului de primăvară. Sexoasa bloggeriță care i-a zăpăcit pe Cheloo și Bendeac după apariția de la ”iUmor” are un ”cazier” calificat. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: DIVORȚUL NU MAI POATE FI EVITAT! SOȚUL ANDREEI BĂLAN A ”GOLIT” CASA ȘI S-A MUTAT LA UN PRIETEN!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul incendiare care o au în prim-plan pe sexoasa bloggeriță care a făcut senzație în show-ul ”iUmor”. (NU RATA: PRO TV L-A ÎNLOCUIT PE ANDI MOISESCU CU UN FOST PREZENTATOR DE LA KANAL D!)

Sexoasa șatenă care i-a zăpăcit pe Cheloo și Mihai Bendeac cu bustul generos atunci când și-a prezentat numărul pe scena de la ”iUmor” are un ”cazier” uluitor. Din câte se pare, în urmă cu câțiva ani, bloggerița și-a încercat norocul în industria pentru adulți.

Show pentru adulți

În urmă cu câțiva ani, bloggerița și-a încercat norocul în industria pentru adulți

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile +18, șatena ar fi profitat de faptul că este posesoarea unor forme răvășitoare și și-a pus în valoare atuurile pentru a-și rotunji veniturile. Împreună cu un amic, bloggerița a făcut senzație pe un renumit site dedicat adulților, acolo unde cei doi au activat în postura de ”Cam-model”.

Cei doi par să fie lipsiți de inhibiții și nu au ezitat să se lase filmați în cele mai intime ipostaze. Asemenea unor actori XXX profesioniști, bloggerița și partenerul ei au oferit doritorilor, contracost, cele mai incitante imagini. Din câte se pare, prestația acestora a fost extrem de apreciată, iar în conturile lor s-au strâns niște sume frumușele. (VEZI AICI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE A FOST TRANSPORTAT CU AMBULANȚA LA URGENȚE! FIUL LUI BRIGITTE SUFERĂ DE…)

Numărul lui Alex Zgreaban, unul dintre foștii concurenți de la “iUmor”, nedifuzat de Antena 1

Alex Zgreaban, unul dintre foștii concurenți de la “iUmor”, a făcut o glumă mult prea nesărată despre Alex Velea, iar Delia și-a arătat nemulțumirea și l-a întrebat ce l-a determinat să facă asemenea asocieri. Tânărul a spus despre îndrăgitul cântăreț că seamănă cu Bucureștiul… afirmând: “jegos și desenat peste tot”.

“Salut! Eu sunt Alex. Nu știu dacă ați observat, dar am o condiție fizică foarte bună. Bine, singura condiție e să nu fac efort. Glumele mele sunt ca autostrăzile în România: scurte. Cu două sensuri și proaste. Azi am venit puțin fericit aici, mi-a venit o idee genială de afacere, zic eu. Vreau să deschid într-un mall o morgă… pentru oamenii care mai mor în mall și vreau să îi pun numele: «For mall». Îmi place să mă plimb pe la munte, pe la mare: Vama Veche, Constanța. Un lucru interesant despre Constanța: acum 70 de ani în Constanța trăiau doar țigănci grase, de unde și numele: «Marea Neagră».

Am și locuri ciudate în care îmi place să mă plimb. De exemplu, acum vreun an și jumătate-doi ani m-am plimbat într-un cimitir. (…). Ați auzit cu toții de Ana lu’ Manole? Să aplaude toată lumea și cine a auzit de celebrul mit: Ana lu’ Manole, cu povestea. Ana lu’ Manole era o femeie foarte de treabă, foarte fidelă, foarte cuminte, își iubea soțul, nu era ușă de biserică, dar, tot pe acolo.

Am vrut de mai de mult timp la «iUmor», însă mi-am dat seama că nu-mi place de fata din juriu. Nu-mi place de fetița asta din juriu, dar, în schimb, îmi place de Delia. Stau în București de vreun an și jumătate, îmi place Bucureștiul… Nu foarte mult, bine, Bucureștiul mi se pare ca Alex Velea: e jegos și desenat peste tot. Știți ce zice soția unui manelist când se usucă cu feonul pe păr: «Mă usuc de dorul tău». Merci. Eu am fost Alex”, a spus concurentul de la “iUmor” 2019.

“Mai e o problemă, pe care nu am cum să nu o taxez. Nu știu dacă ai observat, în momentul în care spuneai, unele dintre ele au fost OK, țineam ochii închiși sau mă uitam în altă parte, pentru că mi-am dat seama de la un punct încolo că vedeam pe scenă arhetipul unui… ai încercat să te duci în zona asta în care: «Domne, cam cum sună un onliner?». Și am auzit asta de foarte ori. Este o anumită melodicitate, pe care ai încercat să o reproduci, dar care ea nu este a ta. (…)”, i-a spus Mihai Bendeac.

“E și greu să dai altfel onlinere, adică… cam aici se învârte monotonia din voce”, a comentat Alex Zgreaban.

Delia a intervenit și ea în discuție: “Da, dar trebuie să fie monotonia ta, nu să fie una împrumutată. Tehnic vorbind, știi?”.

“Da, înțeleg, ai dreptate. Nu, nu e OK, eu am înțeles exact ce vrea să zică”, a spus Alex Zgreaban referindu-se la afirmațiile făcute de Mihai Bendeac.

“Dar e cumva greu ce faci tu? Adică să scrii poantele pe foaie și să le spui? Iartă-mă, nu… E greu, e dificil?”, a continuat Delia.

“Depinde: sunt oameni care pot și oameni care nu pot. Pot… nu neapărat bune, dar pot să scriu”, a explicat Alex Zgreaban, unul dintre foștii concurenți de la “iUmor”.

“Eu zic că merge mai bine, e loc ”, a spus artista. Iar tânărul a mărturisit că face stand-up comedy doar de câteva luni.

“Și trebuie să își recunosc. Mie nu mi-a plăcut poanta cu Alex Velea… nu am înțeles-o. Nu am înțeles, e amuzant, a fost amuzant?”, a întrebat Delia.

Cheloo a intervenit imediat: “Bă, eu înțeleg omu’. Nu-l suportă, na. Am dreptate?”.

“Eu am zis să o dau că s-a și râs când am mai zis-o, s-a râs și d-asta… Am selectat cumva glumele, adică nu… cred că depinde de public”, a răspuns concurentul de la “iUmor”.

“Mă, jegos sigur nu e. Problema lui Alex Velea, din contră, e că se spală prea mult”, a afirmat Mihai Bendeac.

“E extrem de îngrijit și…”, a punctat Delia.

“Da, să trecem peste acest episod, problemele sunt în altă parte, frate. Tu ești la 50% capacitate, cu siguranță, asta e părerea mea. Dacă de abia ai început să scrii, o să scrii foarte bine, trebuie să mai verifici un pic restul. Poziția corpului și să fii puțin convingător. (…)”, a încheiat Cheloo.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)