Ce cadouri scumpe și-au făcut cuplurile celebre

Publicat: 18/02/2020 | 18:37

Februarie este luna iubirii. Cele două sărbători care celebrează relațiile de dragoste sunt așteptate tot anul. De curând a fost Valentine’s Day, iar când vine vorba de această sărbătoare pe primul loc sunt cadourile.

Vedetele de peste Ocean nu s-au lăsat așa ușor și au vrut cu adevărat să își impresioneze partenerii, așa că au oferit unele dintre cele mai scumpe cadouri din lume, de Valentine’s Day.

În fruntea topului celor mai scumpe cadouri primite de Valentine’s Day stau Kim Kardashian şi Beyonce. Soţii lor le-au surprins pe artiste cu cele mai extravagante daruri. Aceștia le-au oferit bijuterii preţioase de aproape 100 de mii de dolari sau telefoane mobile placate cu platină.

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood este format din Kim Kardashian şi Kanye West. Cei doi sunt împreună de opt ani, iar Kanye a răsfățat-o mereu pe Kim, i-a făcut cadouri vacanţe în cele mai exotice destinaţii sau genţi scumpe.  Anul acesta de ziua îndrăgostiților Kim Kardashian a primit o bijuterie în valoare de 73 de mii de dolari.

Un alt cadou scump și inedit l-a primit Beyonce, de la soțul ei Jay Z. Ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Acum câţiva ani, de Valentine’s Day  cântăreața a primit un telefon placat cu platină, care a valorat 25 de mii de dolari.

În același top se înscriu și Angelina Jolie şi Brad Pitt, înainte de divorț. Într-un an, pe 14 februarie, actriţa i-a făcut cadou lui Brad o plantaţie de măslini, în valoare de 20 de mii de dolari.