Ce cadouri își fac cuplurile în luna iubirii?

Publicat: 21/02/2020 | 18:01

Pentru majoritatea cuplurilor, luna februarie este un prilej ideal pentru oferirea dovezilor de iubire, iar partenerii intră în febra cumpărăturilor pentru găsirea cadoului perfect. Cele mai frumoase cadouri sunt înlocuite de experiențe pentru ca îndrăgostiții să poată petrece timp de calitate împreună, iar printre experiențele preferate de anul acesta se numără ședințele de răsfăț în saloanele de înfrumusețare moderne din București și din țară.

Luna iubirii este luna cadourilor oferite din inimă. Cu siguranță și tu te-ai întrebat cel puțin o dată ce îi poți oferi persoanei dragi pentru a o impresiona? Un ursuleț de pluș sau o cină în oraș se numără printre cadourile lipsite de originalitate, în timp ce oferirea unei zile de răsfăț în cuplu în cadrul unui salon de înfrumusețare pare a fi varianta ideală. Nu doar că vei petrece timp de calitate cu persoana iubită, dar te vei bucura și de o serie de proceduri de înfrumusețare cu efecte imediate.

Saloanele de înfrumusețare pregătesc oferte speciale pentru îndrăgostiți

Când alegi salonul potrivit pentru o zi de răsfăț este important să optezi pentru unul modern, cu echipamente și proceduri de ultimă generație și personal calificat, dar prietenos. Seriozitatea și imaginea brandului sunt alte aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare pentru a te asigura că experiența va fi una de neuitat pentru amândoi.

Pentru a-ți ușura munca, saloanele Nomasvello se ocupă deja de rezervări, iar locurile se ocupă rapid. Chiar dacă ești la prima experiență de acest gen, cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută deoarece intenția este aceea de a oferi persoanei iubite ceva cu adevărat special.

O piele îngrijită înseamnă o relație fericită

Pielea este cel mai mare organ al corpului, motiv pentru care are nevoie de foarte multă îngrijire și din când în când, și de sfaturile profesioniștilor. Oricine se poate confrunta cu diverse probleme ale tenului de-a lungul vieții, iar tratamentele la salon sunt recomandate pentru a combate primele semne ale îmbătrânirii și pentru a menține aspectul tânăr și sănătos al pielii. Un aspect îngrijit al pielii influențează felul în care arăți, dar și modul în care te simți. Îți oferă încredere și te face fericit, acestea fiind fix senzațiile pe care oricine dorește să le inducă persoanei iubite.

Răsfățul la salon este binevenit cu orice ocazie, nu doar în luna iubirii. Totuși, vizita într-un salon profesional este recomandată în special pe timpul iernii, pentru un ten perfect hidratat și pentru un aspect sănătos al pielii. O piele fină și strălucitoare reprezintă un avantaj pentru ambii parteneri, iar procedurile efectuate în cadrul saloanelor profesionale sunt rapide, nedureroase și reprezintă o idee inedită de cadou cu care este imposibil să dai greș.

Nomasvello – lider pe segmentul de beauty

Centrele Nomasvello se ocupă de întreținerea aspectului femeilor, dar și al bărbaților, deoarece frumusețea este unisex. În astfel de centre poți alege dintr-o gamă variată de servicii, precum epilarea definitivă cu laser dioda si IPL, tratamentele faciale și corporale, dar și albirea dinților cu LED. Cu ajutorul specialiștilor Nomasvello, poți uita de metodele clasice de epilare, pentru a te bucura de mai mult timp liber petrecut împreună cu persoana dragă.

Cu peste 1200 de centre, dintre care 55 doar în România, Nomasvello este alegerea perfectă pentru oferirea unui cadou original, experiențial. De asemenea, serviciile oferite sunt customizate în funcție de nevoile și dorințele clientului. Misiunea brandului este aceea de a oferi servicii de calitate și rezultate pe măsura așteptărilor.

Pentru a-i iubi pe alții, trebuie întâi să ne iubim pe noi înșine și să ne simțim bine în propria piele. Alege o zi de răsfăț la salon pentru tine și persoana dragă, pentru amintiri de neuitat în doi!