Ce cadouri au primit vedetele de Crăciun

Publicat: 25/12/2020 | 21:54

Au fost sau nu cuminți vedetele noastre? Acum este timpul să aflăm! L-am așteptat cu toții pe Moș Crăciun, iar la unii a adus daruri din plin! Și-a golit desaga sub brăduțul vedetelor și le-a lăsat darurile mult visate. Haideți să vedem ce au primit cele mai cunoscute nume din showbizul românesc!

Cu mic, cu mare, cu toții am așteptat noaptea de Ajun, pentru a vedea ce aduce Moș Crăciun! Ei bine, dis-de-dimineață, vedetele noastre au început să posteze imagini cu brăduții lor, dar noi am fost curioși să aflăm ce au primit în dar, în dimineața de Crăciun.

Unii au primit electrocasnice, alții dulciuri, unii lucruri mai scumpe, alții mai ieftine… important este că Moș Crăciun nu a uitat pe nimeni și a trecut pe la toată lumea! Deci, haideți să vedem ce au primit vedetele, de Crăciun!

Loredana Groza și Antonia, cadouri de milioane!

Vă spuneam că Moșul a adus numeroase cadouri vedetelor noastre, pesemne că au fost extrem de cuminți, tot anul. Loredana Groza s-a lăudat de Crăciun cu brăduțul ei, dar și cu darurile de sub el. Pentru că a fost cuminte, artista a primit mai multe cadouri sub brad, cum ar fi Louis Vuitton, Burberry și Fendi.

Loredana Groza, cadouri de lux de la Moș Crăciun

NU RATA: CANCAN.RO VĂ UREAZĂ CRĂCIUN FERICIT!

Pe de altă parte, nici Antonia nu se poate considera nemulțumită de cadoul lui Moș Crăciun din acest an. Artista a primit un PS5 nou-nouț, gata pentru a se juca liniștită alături de Alex Velea.

În imaginile postate în social media, Andreea Bălan le-a arătat fanilor ce familie frumoasă are, căci s-a afișat alături de cele două fiice ale ei. Sub bradul celebrei artiste se aflau mai multe cutii de cadouri, semn că și ea a fost cuminte și a avut noroc de daruri care mai de care mai frumoase.

Regula de vedetă cuminte se aplică și în cazul Andrei Măruță. Știm cu toții că juratei de la Românii au talent nu îi place să epateze, așa că s-a limitat la o fotografie de familie lângă brăduț, iar cadourile s-au regăsit și ele în ședința foto de Crăciun.

Anda Adam și Bianca Drăgușanu, vizitate și ele de Moș Crăciun

Din desaga Moșului au „aterizat” cadouri de lux și sub brăduții lor! Anda Adam a primit un aparat electrocasnic ce îi va fi, cu siguranță, extrem de util în casă, iar Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor că a primit ultimul model de Iphone, dar și mai multe huse pentru el, care mai de care mai interesante.

Deci…Moș Crăciun a avut un buget generos anul acesta, pentru cele două dive blondine! Nici Adelina Pestrițu nu s-a lăsat mai prejos și a postat o fotografie alături de soțul său, iar pe fundal s-au putut vedea mai multe cutii de cadouri.

Anda Adam a primit electrocasnice de la Moș Crăciun

(CITEȘTE ȘI:CEI MAI FRUMOȘI ȘI MAI “NECONVENȚIONALI” BRAZI AI VEDETELOR)

Emily Burghelea s-a trezit dis-de-dimineață pentru a vedea ce i-a lăsat Moș Crăciun sub brad. Extrem de fericită, frumoasa blondină a împărtășit bucuria cu fanii săi din mediul online și le-a arătat acestora că a primit încălțăminte, haine, cosmetice, dar și multe alte lucruri pe care și le-a dorit. De Crăciun, magia există, iar divele noastre au simțit-o din plin, odată cu desfacerea cadourilor.

Nici pe Simona Gherghe nu a ocolit-o Moș Crăciun și i-a adus numeroase cadouri atât pentru ea, cât și pentru cei doi copii și pentru soțul său. Sub bradul de Crăciun, fosta prezentatoare de la Acces Direct a găsit, de dimineață, foooarte multe cutii de cadouri, colorate și frumos ambalate.

Simona Gherghe a primit o mulțime de cadouri de la Moș Crăciun

Alexia Eram a fost și ea foarte, foarte cuminte! Fiica Andreei Esca le-a dat de înțeles fanilor săi, într-o postare făcută pe Instagram, că anul acesta este propriul său Moș Crăciun. Ca să-și cumpere… haine! A profitat de anumite reduceri de pe site-urile de specialitate și comenzile au fost lansate!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.