Ce cadou le-a făcut Mihai Trăistariu tinerelor care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Cum s-a fotografiat în Ajunul Crăciunului

Publicat: 25/12/2019 | 15:04

Mihai Trăistariu și-a surprins, din nou, fanele. A publicat o poză în care apare într-o preche de boxeri de culoare roșie, iar reprezentantele sexului frumos, pur și simplu, au înnebunit. Într-un timp scurt, fix în Ajunul Crăciunului, imaginea a strâns sute de aprecieri.

Fotografia nu este, totuși, deloc vulgară. Asta pentru că Mihai Trăistariu și-a propus ca pe rețelele de socializare să apară doar în ipostaze ok și să lase în spate trecutul.

“Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem… Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea?! Spuneți-mi voi… Ce să fac? De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta… Omul de azi e într-o continuă alergătură… Și nu-i mai atrage atenția nimic. Decât… gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul… Păcat! Mare păcat! Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca. Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic”, a scris Mihai Trăistariu pe contul lui oficial de Facebook.

Cui vrea Mihai Trăistariu să lase averea sa

De curând, Mihai Trăistariu a dezvăluit cui îi lasă întreaga lui avere dacă nu va avea niciun moștenitor. Cântărețul a făcut totul public prin intermediul unui mesaj. “Iubesc animalele. Le-am zis prietenilor ca, atunci cand nu voi mai fi, averea mea va merge catre… ele.????????????Daca stii pe cineva care vrea o SMOTOCEALA ca-n poza asta… da-i repede TAG.Sau… poate vrea averea mea…????????????#Mihai_Te_Smotoceste????????????”, a scris artistul pe contul lui de Instagram.