Ce cadou i-a trimis Irina Columbeanu tatălui ei, din America. Irinel s-a simțit foarte mândru

Publicat: 29/04/2021 | 17:48

Irirnel Columbeanu a fost plăcut surprins de fiica lui, Irina, care locuiește de doi ani în SUA, alături de mama ei. Adolescenta i-a trimis un cadou tatălui ei, tocmai din America.

Irina Columbeanu i-a trimis o scrisoare scrisă de mână și un cadou, cu ocazia Sfintelor sărbători de Paște. Irinel Columbeanu a publicat o imagine cu darul primit de la fiica lui, simțindu-se mândru.

Pe bilet este scris de mână un mesaj scurt, dar extrem de emoționant: „Pentru tati, de la Irina! Te iubesc”, este mesajul care apare pe scrisoarea primită de Irinel Columbeanu de la fiica sa.

VEZI ȘI: Irinel Columbeanu, dezvăluiri din căsnicia cu Monica Gabor: ”A avut toate motivele să divorțeze de mine”

Irinel Columbeanu  nu și-a mai văzut fiica de doi ani

Irinel Columbeanu a trimis-o pe Irina în urmă cu ma bine de doi ani la mama ei în America, după ce fostul milionar și-a dat seama că nu îi mai poate plăti studiile și are grave problem financiare. Fostul soț al Monicăi Gabor îi duce dorul zilnic fiicei lui, dar rețelele de socializare îi alină acest dor, ținându-l des în legătură cu ea.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară.

Am constatat că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

NU RATA: Irinel Columbeanu, la fundul sacului! Cu ce a înlocuit “zeul” de altădată al cluburilor de noapte șampaniile Armand de Brignac. Ce consumă în prezent