Ce cadou i-a făcut Adela Popescu mamei sale, de opt martie? „Știa exact ce îşi doreşte… am făcut-o fericită pe mămica mea”

Publicat: 04/03/2020 | 21:31

Adela Popescu se bucură de familia perfectă alături de Radu Vâlcan și cei doi copii. Deși este destul de ocupată, iar mare parte din timpul liber și-l dedică celor mici, Adela nu a uitat de părinții săi. Păstrează o legătură strânsă cu ei, mai ales cu cea care i-a dat viață.

Cum se apropie ziua de opt martie, zi dedicată mamelor, Adela Popescu s-a gândit să o surpindă pe care a crescut-o, cu un cadou frumos. Pentru a garanta succesul darului, vedeta a întrebat-o pe mama sa ce își dorește și nu i-a luat mult să afle răspunsul.

Doina Popescu este o femeie modernă și cochetă. Îi place să aibă grijă de ea și de felul în care arată. Când fiica sa a întrebat-o ce își dorește cu ocazia zilei de opt martie, acesta a fost modestă și a răspuns că este bucuroasă să aibă familia aproape și că un simplu buchet de ghiocei reprezintă cadoul perfect pentru ea. Însă la insistențele Adelei, a mărturisit că nu i-ar strica o operaţie estetică, mai exact o blefaroplastie. Această intervenție are rolul de a corecta excesul de piele şi grăsime situat la nivelul ochilor.

Adela Popescu a fost surpinsă de alegerea mamei sale, însă nu a stat prea mult pe gânduri și i-a îndeplinit dorința. Vedeta le-a povestit fanilor întâmplarea și a postat pe rețelele de socializare rezultatul operaţiei estetice.

„-Vine ziua femeii, ce cadou ţi-ar plăcea să îţi fac? -Mamă, nimic, un ghiocel de la copii şi e perfect.

-Hai, măi, mami, zi ce vrei, că oricum îţi iau ceva.

-Nu, mamă, nu, dar dacă totuşi insişti aş vrea o blefaroplastie.

-Ce să facă?? Ce e asta?

-O procedură estetică ce corectează excesul de piele şi grăsime din zona ochilor.

Pe scurt, ştia exact ce îşi doreşte, iar eu sunt cea mai fericită când îi pot îndeplini dorinţele.

Aşa că am sunat şi am făcut-o fericită pe mămica mea.

Ia uitaţi ce frumoasă e! ❤️”, a scris Adela Popescu pe Instagram.