Ce „cadou” de ziua lui a primit un afacerist român, prins fără mască: „Din acel moment a început scandalul”. Reacția poliției

Publicat: 08/12/2020 | 10:57

Un afacerist cunoscut din București a fost de curând protagonistul unui incident cu poliția care a degenerat. Nicolae Șerbu, căci despre el e vorba, a primit de la forțele de ordine un „cadou perfect” de ziua lui.

Înainte de a-și serba ziua onomastică, afaceristul, care are un local în Centrul Vechi al Capitalei, a fost protagonistul unui scandal de proporții, care va continua la DGA.

„Eram pe o terasă a unui vecin, fumam. Conform legii, puteam sta fără mască în timp ce fumam. A trecut o mașină de poliție, iar agentul a urlat la mine: «Pune, băă, masca!» Am reacționat, spunând că nu e OK felul în care vorbește, iar din acel moment a început scandalul. Mi-a cerut cartea de identitate.

I-am dat-o și i-am atras atenția că nu mi se pare normal ca pe mine să mă legitimeze, iar pe proxeneții și traficanții de droguri care își fac veacul pe străzile din Centrul Vechi să îi lase în pace”, a declarat Nicolae Șerbu pentru spynews.ro.

Totul s-a derulat ca în filmele cu gangasteri

Afaceristul mai povestește că ulterior, echipajul de poliție ar fi plecat spre locul indicat, cu girofarurile pornite, ca să „dea șestul”. În locul frecventat de interlopi au mai fost găsiți doar câțiva indivizi, ceilalți reușind să dispară rapid, la vederea girofarurilor, mai scrie sursa citată mai sus.

Citește și: Caz incredibil în Iași! Cum s-a răzbunat o soție înșelată pe amanta bărbatului ei