Ce cadou a primit Cristiano Ronaldo de la iubita sa, Georgina Rodriguez. Ce reacție a avut portughezul

Publicat: 06/02/2020 | 14:09

Cristiano Ronaldo trăieşte de la sfârșitul lui 2016 o poveste de dragoste cu Georgina Rodriguez, un model foarte apreciat. Pe 5 februarie, fotbalistul lui Juventus Torino a împlinit 35 de ani, iar iubita lui i-a făcut un super cadou.

Georgina Rodriguez i-a făcut o surpriză lui Cristiano Ronaldo și i-a dăruit un Mercedes-AMG G 63, în valoare de aproximativ 135.000 de euro. Atacantul a fost încântat și a postat pe rețele de socializare și un video sugestiv.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au o fetiţă, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Portughezul mai are trei copii, Cristiano Jr. (născut în iunie 2010), Eva şi Mateo (gemeni născuţi în iunie 2017).

Cristiano Ronaldo, copilărie grea!

În prezent, Cristiano Ronaldo are o avere estetimată la 400 milioane de euro. Nu a avut, însă, o copilărie prea fericită, după cum mărturisea în cadrul unui interviu acordat anul trecut, în noiembrie.

“Tatăl meu era alcoolic. Nu a fost tatăl visurilor mele. Mi-am dorit, desigur, dar niciodată nu am avut o conversaţie bună”, a spus Cristiano Ronaldo.