Ce cadou a primit Carmen Simionescu de la soțul ei, Bogdan Căplescu, de “Moș Nicolae”. “Acel moment când…”

Publicat: 06/12/2019 | 16:34

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au cununat, civil, în luna iulie. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o noapte magică alături de părinți și prieteni. Cei doi au avut parte de primul “Moș Nicolae” împreună în calitate de soţ şi soţie.

Joi seară, Carmen a plecat în oraș pentru a cumpăra cadouri pentru fiica ei, Sofia. Când a revenit acasă, fata lui Adrian Minune a avut parte de o surpriză care a lăsat-o cu gura căscată. Bogdan îi așezase, deja, darul în ghetuțe, lucru la care artista nu se aștepta.

Fericită și emoționată, Carmen a filmat momentul și a povestit firul evenimentelor. „Acel moment când pleci în căutarea Moșului pentru fetița ta, iar Moșul vine acasă, în lipsa ta”, a spus frumoasa artistă.

Carmen a primit din partea lui Bogdan un parfum de firmă, care valorează câteva sute de euro.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia.

Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

Fata cea mare a lui Adrian Minune mai are o soră și un frate: Adriana și Adrian Jr. În perioada dintre 2016 și 2018, Karmen a fost într-o relație cu Bogdan Daragiu, cel care a regizat mai multe videoclipuri pentru melodiile lansate de aceasta. Ulterior, Karmen Minune a început o relație cu Bogdan Adrian Căplescu, angajat al Guvernului României, cu care s-a și căsătorit.