Ce cadou a primit Andreea Marin de la fiica ei. Vedeta a rămas fără cuvinte

Publicat: 12/02/2020 | 20:15

Ce cadou a primit Andreea Marin de la fiica ei. Vedeta a fost extrem de încântată de ceea ce a primit și le-a arătat fanilor ei supriza făcută de Violeta.

De 11 ani, Violeta îi aduce zilnic bucurii mamei sale. Andreea Marin are o relație specială cu fiica ei, iar recent micuța i-a făcut un cadou inedit mamei sale. Violeta i-a cumpărat Andreei Marin o pereche de cercei, pe care vedeta îi poartă cu mândrie. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN A RECUNOSCUT! ADRIAN BRÎNCOVEANU ESTE SUFLETUL EI PERECHE: ”PÂNĂ ACUM, LE-AM DEPĂȘIT PE TOATE”)

„Dintr-un sat din Vrancea, fetita mea mi-a cumpărat acești cerceluși, găsindu-i intamplator într-un magazin modest, unde a întrat sa cumpere… ceva de ronțăit. Au costat atat de puțin și pentru mine, totuși, valorează o avere. Ii port cu mândrie azi!”, a mărturisit Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin a primit în dar de la fiica ei o pereche de cercei

Andreea Marin nu este adepta răsfățului și a mărturisit că are un set de reguli stricte pentru Violeta. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN & IUBITUL S-AU SĂRUTAT ȘI AU DANSAT ”OBRAZNIC” ÎNTR-UN CLUB DIN BRAȘOV!)

”E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat.

Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a spus Andreea Marin pentru Libertatea.