Ce cadou a primit Andreea Mantea de Moș Nicolae: „Hai c-am fost cuminte!”

Publicat: 08/12/2019 | 15:00

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar emisiunile pe care le prezintă au adiențe record. Are un băiețel de nota 10, David, pe care îl iubește enorm. De Moș Nicolae i-a făcut micuțului mai multe surprize, iar gestul i-a fost răsplătit.

Citește și: Andreea Mantea s-a logodit?! Cum s-a dat singură de gol și cine este, de fapt, noul iubit al vedetei Kanal D

Andreea Mantea a primit, la rândul ei, un cadou. Mai exact o… acadea! Mulțumită pe deplin de surpriză, superba brunetă s-a fotografiat cu darul, iar poza a urcat-o pe contul personal de Facebook.

Hai c-am fost cuminte și-am primit o acadea/ Nicidecum precum credeam, că voi primi o nuia! ????????????????”, a scris Andreea Mantea în dreptul fotografiei.

Andreea Mantea trăieşte o frumoasă poveste de iubire

La 33 de ani, Andreea Mantea iubește din nou și se simte o femeie iubită, respectată și răsfățată. Și, dacă o perioadă și-a trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, duminică, în ziua alegerilor prezidențiale, ea a făcut publică o poză în care apar buletinele lor, iar peste acte, ei au format o inimă cu ajutorul mâinilor. “Hai la vot. Împreună pentru un viitor mai bun” este mesajul transmis de prezentatoarea TV pe Instagram.

(CITEȘTE ȘI: NU AI FI ZIS CĂ ASTA E SUMA! CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ, DE FAPT, CONCURENȚII DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, EMISIUNE PREZENTATĂ DE ANDREEA MANTEA)

Frumoasa vedetă poartă pe mâna stângă un inel cu diamant care pare a fi… de logodnă. De aici până la discuții între internauți despre posibila cerere în căsătorie nu a fost decât un pas. Deocamdată, Andreea Mantea nu a confirmat logodna și nici identitatea iubitului său. Mulți dintre fanii vedetei de la Kanal D au remarcat că același inel de logodnă apare și în fotografiile urcate pe rețelele de socializare încă din luna iunie.