Ce bunăciuni au alături! Iubitele fotbaliștilor de la Universitatea Craiova sunt în top. Cum arată partenerele lui Ioniță, Mihăilă sau Martici

Publicat: 25/12/2019 | 13:13

Universitatea Craiova nu este lider în Liga 1, dar fotbaliștii sunt, în afara terenului, campioni. Asta dacă ținem cont de cât de frumoase sunt iubitele și soțiile lor.

Spre exemplu, Ivan Martici este căsătorit de doi ani cu o adevărată bombă-sexy, pe nume Katharina. Tânăra obișnuiește să pozeze în ipostaze sexy și este selectată pentru reclame și pentru ședințe foto destinate diferitelor branduri.

Inclusiv Florin Gardoș are o parteneră de nota 10. Cei doi și-au unit destinele în 2017. Diana a câștigat titlul de Top Model România în 2007. Este manechin de aproximativ 15 ani.

Mihai Bălașa are, la rândul lui, o iubită superbă. Fundașul are o relație cu Giusi Tesoriere, o italiancă în vârstă de 28 de ani. Cei doi formează un cuplu încă din perioada când fotbalistul era legitimat la AS Roma. Tânăra este supranumită „Angelina Jolie de Italia”, potrivit gsp.ro.

Alexandru Ioniță nu putea lipsi din acest top. Mijlocașul trăiește o poveste de dragoste cu Adriana Cerasela, o tânără originară din Galați. Cei doi vor deveni părinți, iar anul viitor, în primăvară se vor căsători.

La 19 ani, Valentin Mihăilă este, poate, cel mai în formă fotbalist al oltenilor. Alături de el este tot timpul Andreea Stănuică, o tânără superbă care se ghidează după motto-ul: „Dacă vrei să fii original, fii gata să fii copiat„.