Ce bolid de lux conduce Dan Bursuc. Manelistul și-a personalizat mașina după bunul său plac

Publicat: 11/02/2020 | 15:38

Dan Bursuc, unul dintre cei mai apreciați producători de la noi, din lumea manelelor, a lansat în muzică zeci de nume: artiști pe care i-a descoperit de unul singur și i-a ajutat să se facă mari, să câștige sume colosale și să ducă o viață de lux. Mereu discret, Dan Bursuc nu a lăsat niciodată la vedere lucruri ce țin de viața lui personală, preferând să o țină departe de ochii curioșilor. 

Dan Bursuc se poate lăuda cu o viață așa cum alții doar visează. A lansat numeroși artiști în lumea muzicală și a ajutat foarte multe nume să devină mari, cunoscute și apreciate.

Și, pentru că se spune că banul tot la ban trage, Dan Bursuc se poate lăuda și cu sume impresionante în conturi, care îi permit să facă aroganțe la care nimeni nu se gândește. S-a întrebat vreodată cineva ce mașină conduce Dan Bursuc? Ei bine, celebrul impresar și producător muzical are un Mercedes S Class, pe care l-a personalizat după bunul său plac.

Mai exact, Dan Bursuc și-a personalizat numărul de înmatriculare și, mai mult de atât, chipul său apare în loc de stemă, pe plăcuțele de înmatriculare. Lux și opulență, ce să mai! Impresarul știe că atunci când iese pe stradă, este imposibil să nu fie remarcat de oameni. Și dacă cineva nu știe că bolidul de lux îi aparține, cu siguranță în momentul în care vede chipul său pe plăcuțele de înmatriculare, își dă seama imediat!

„Protejata” lui Dan Bursuc, în scandal cu impresarul

Laura Vass a fost lansată în lumea muzicală de Dan Bursuc, iar timp de mai mulți ani, impresarul a avut foarte multă grijă de activitatea ei muzicală, dar și de imaginea Laurei. De curând, se pare că cei doi au ajuns protagoniștii unui adevărat scandal, atunci când, la un eveniment, Laura Vass nu și-a mai făcut apariția. Dan Bursuc a fost extrem de enervat pe cele întâmplate și nu s-a ferit să vorbească urât la adresa manelistei, de față cu toată lumea prezentă la evenimentul cu pricina.