Ce bilețel i-a lăsat o bucureșteancă iubitului ei, lipit pe parbriz: „Nu mi-a venit luna asta! Animalule, să..”

Publicat: 10/06/2020 | 16:54

De-a râsu’-plânsu’! Un bucureștean a avut parte de surpriza vieții lui atunci când s-a trezit dimineața și a văzut un bilețel în parbrizul mașinii sale.

Ionuț, personajul principal a avut parte de o dimineață ”aparte”. Presupusa iubită a tânărului a vrut să îl anunțe că va deveni tătic printr-o metodă inedită. Supărată foc de situația în care se află, ea i-a lăsat un bilețel în parbriz. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, PRINSĂ CU MINCIUNA! S-A AFLAT ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU RĂZVAN SIMION)

”Nu mi-a venit luna asta. Animalule! Să pregătești pensia alimentară”, a scris tânăra.

Confuz, reacția lui Ionuț n-a întârziat să apară: ”Am găsit bilețelul ăsta sub ștergătoare… ce naiba nu i-a venit luna asta?”, a scris tânărul pe Facebook. Doar că… după spusele sale, am înțelege că iubita ar fi de fapt o necunoscută cu care ar fi petrecut o noapte incendiară, iar apoi ar fi lăsat-o cu ochii în soare. De aici și reacția bizară a femeii. (VEZI ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI A RECUNOSCUT ÎN SFÂRȘIT: „MĂ INJECTEZ CU…”)

Poate, însă, Ionuț se numără printre masculii norocoși și a fost ținta unei glume proaste, care să-i dea palpitații pe moment.