Ce bilețel a găsit un bărbat lipit pe ușa de la intrare , la doar câteva ore după o partidă de amor. Mesajul este demențial. FOTO

Publicat: 24/06/2020 | 09:08

Un bucureștean, care locuiește cel mai probabil într-un bloc cu pereți foarte subțiri, construit pe vremea comunismului, a avut parte într-o zi de o surpriză la care nu se aștepta.

Unul dintre vecinii săi i-a lăsat un bilet pe ușă prin care îl felicită, într-un mod amuzant, pentru prestația din pat de cu o noapte înainte.

Citește și: Hollywood-ul este în stare de șoc. Un mare producător și-a pus capăt zilelor la doar 55 de ani

„Te felicit vecine. Nu știu ce îi faci soției tale, dar azi noapte la ora 3 când ați terminat, am fumat și eu țigara de după. Respect maxim”, se arată pe bilet.

Mesajul care s-a viralizat

Cele mai amuzante perle la BAC

Și dacă tot suntem la capitolul umor, vă prezentăm și cele mai amuzante perle pe care profesorii le-au descoperit în lucrările elevilor care au susținut, luni, prima probă a Bacalauretului, Limba și Literatura Română.

„Nae Caţavencu e cel mai şmecher dintre şmecheri, ca în viaţă, altfel, nu ajungi sus!”
„Cetăţeanul turmentat este beat şi vesel mereu, când pierde şi găseşte iar scrisoarea de amor pe care i-o duce Zoei, că e damă bună, şi le dă la toţi de mâncare şi băutură gratis de alegeri”.
„Nae Caţavencu e mare şmecher, că fură scrisoarea de amor, cerând în schimb să intre în Parlament ca şantajist cu drepturi depline”

Citește și: Cum a apărut îmbrăcat Selly de la 5Gang la proba de ieri de la Bacalaureat! A coborât dintr-o limuzina Mercedes CLS de 75.000 de euro

„Tema piesei lui Caragiale este o scrisoare de amor scrisă într-un cod prin care Tipătescu este Cocoșelul, iar Zoe este găinușa. Doar Caţavencu e mai deştept şi pricepe CODUL, şi i-l spune soţului găinușei.”
„Ion Luca Caragiale e mare poet, şi comedia lui aparţine genului dramaturg”
„Coana Joița este numită în piesă TOANTĂ BUNĂ, care îi conduce pe toţi şi le ia voturile pentru un candidat nou în zonă, cu CLOPOŢEI LA URECHI